duminică, 9 aprilie 2017

....




M 5+ NORTHERN XINJIANG, CHINA
44.31 N ; 83.21 E Depth ~30 km
Urmeaza sa se produca !
Îmi place
Comentează
---
Treaba sta in felul urmator, Vrancea este "incarcata" 45‰ pentru a produce un eveniment de 7 grade datorita cutremurului din 2004. Daca nu tinem cont de acel seism ar fi la 90% gradul de producere a unui 7. Atentie acest studiu nu se bazeaza si pe posibilitatea unui eveniment major in alta regiune.
Iarasi nu se exclude in acest an posibilitatea unui cutremur de 6 grade al carui prag a fost atins. Cu alte cuvinte dam dreptate studiului primit ce contine date stintifice din 1986 si pana acum si anulam o posibila alerta de +7 M. Este probabil ca in primul interval stabilit de noi sa se produca 2 seisme cu magnitudinea de 5.2 si 4.5 grade iar spre al doilea semestru al anului unul de 6 grade.
Îmi place
Comentează
Comentarii
Gabriela Teodorescu Ufff, usurare... Seara buna!
Îmi placeRăspunde121 ore
Lungu Carmen Dumnezeu nu a fost creat, el a fost si va fi intotdeauna. El ne-a inzestrat cu minte si intelepciune ca sa cunoastem multe lucruri, stiinta este data de el ,iar aceasta pagina se bazeaza numai pe stiinta. Religia o cautam la biserica sau in alta parte. Daca o mana de oameni a fost inzestrata cu intelepciune si lucreaza in folosul semenului sau, noi trebuie sa le apreciem si sa le multumim nu sa ii subestimam. Cine nu e multumit de ceea ce scrie aici sa se orienteze catre alte pagini.
Cristian Von Schengen Ion CORECT 100% , CU ASA PRIETENI PE FB CU ADEVARAT MA POT MANDRII CA IN CAZUL DOAMNEI ELIZA DIN SACELE BRASOV SI FIICA SA DOMNISOARA LUNGU CARMEN , DAR LA LOC DE CINSTE O AM PE DOAMNA NUSA -NUSA UN OM DE TALIE INTERNATIONALA UN OM BUN PRICEPUT SI O GOSPODINA EMERITA SI VIZIONARA CARE STIE CE ESTE BUN INTR O FAMILIE INTR O CASA SI IN EXCLUSIVITATE PENTRU FIIUL SAU ! RESPECT !
Nu poţi posta acest comentariu. Încearcă din nou
Arsene Dan Mmmm nașpa rau

-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu