marți, 17 mai 2016

--- MERITA VAZUT SI CITIT ACEST MATERIAL ! ---






Rusia pregătește armata pentru un cutremur catastrofal, ce ar putea avea loc până în septembrie 2016

Recent a fost publicat un articol care se referă la faptul că Rusia se pregătește pentru un cutremur catastrofal, dar avertizează America că este într-un pericol și mai mare.
 
0

În 17 aprilie 2016, celebrul om de știință Mehran Keshe, a dat un interviu pentru publicația Rusia Today în care a explicat că în viitorul apropiat un mega-cutremur de magnitudine foarte mare se va produce pana in septembrie 2016 și va rupe pur și simplul continentul American în două bucăți.

Keshe a avertizat, după cutremurul cu magnitudinea de 5,8 care a lovit Regatul Tonga în ziua precedentă, că acesta a fost „ultimul pilon care trebuia să cadă” și că placa din Pacific se pregătește pentru o „nouă aliniere catastrofală”.
Ca urmare, Rusia a suplimentat trupele trimise din ianuarie 2016 în Kamciatka, în urma avertizării inițiale a lui Keshe din octombrie 2015, cu alte câteva mii de soldați care să intervină în caz de catastrofă.
În 3 octombrie Keshe a anunțat că se va produce un cataclism teribil care va duce la separarea continentelor americane, afectarea zonelor sudice și vestice ale SUA, a Mexicului, a insulelor caraibiene, dar si coasta estică a Asiei, Noua Zeelandă, s.a.
În principiu va avea loc o serie de cutremure cu intensități de 6-8, după care vor urma în Mexic și în Golful Mexic mega-cutremure cu magnitudinea de 10-16 și unul de 20-24 pe scara Richter. În istoria recentă a omenirii nu s-au înregistrat cutremure care să atingă magnitudinea 10, si nici nu ne putem imagina astfel de cutremure.

                                Acum se mai citește :
Scara Richter este logaritmică și, de exemplu, un cutremur cu magnitudinea 10 are o amplitudine a undelor seismice de 10 ori mai mare, iar energia eliberată de cutremur este de aproximativ 30 de ori mai mare decât a unui cutremur cu magnitudinea 9.

Pe coasta vestică a SUA vor fi cutremure de 6-11. Limita de timp este septembrie 2016, dar ele pot avea loc oricând. Imediat după aceste mega cutremure vor fi cca 20 de milioane de victime, dar vor urma multe altele.


Intr-un video publicat pe youtube,  Keshe explică că în interiorul globului terestru s-a acumulat o imensă cantitate de energie, care va fi eliminată brusc, ducând la ruperea unei plăci terestre. În video apare din când în când o hartă a sudului SUA (de ex. la min 5:05) fiind marcate cu roz cele 10 state afectate. Sever vor fi afectate Florida, Texas și Utah. Keshe nu precizează unde se va rupe placa terestră și nu oferă detalii despre cum va fi afectat teritoriul SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu