sâmbătă, 15 septembrie 2018

--- ATENTIE MAXIMA !!!! FFFF IMPORTANT PENTRU TOATA LUMEA ...NU GLUMESC !!!!---







=====  SI  O NOUA AVALANSE DE MESAJE PRIMITE VOR FI POSTATE IN CURAND RESPECT ! ======

- ATENTIE LA ARTICOL PRELUARE DE PE FACEBOOK ! -

-
--- 15 SEPT 2018 ---
- BUNA ZIUA ! MARE ATENTIE ! -
- DIN NOU AM DESCOPERIT UN NOU ARTICOL PE NET PE GOOGLE CU PREVIZIUNI DIN MESAJELE ING IOAN ISTRATE DESPRE MARELE CUTREMUR , DIN NOU EU VA AVERTIZEZ PE TOTI CEI CARE INCERCATI SA PRELUATI INFORMATII DESPRE CEA CE SCRIE ING ISTRATE PE NET MESAJE SAU ARTICOLE SPUSE POATE LA TELEFON , CA NU AVETI DREPTUL SA LE REPRODUCETI IN SPATIUL PUBLIC ,NET PRESA TV FARA ACORDUL DOMNIEI SALE .DOAR EU ION CRISTIAN IN CALITATE DE UNIC OM CARE SE OCUPA DE DOMNIA SA CARE POSTEAZA MESAJELE AM DREPTUL SA SCRIU SA TRANSFER INFORMATII MESAJE IN ALTA PARTE .DECI INCETATI CU ASA CEVA .ING IOAN ISTRATE A FOST INFORMAT DE MINE DESPRE CEA CE SA POSTAT , ESTE PUTIN DENATURAT ARTICOLUL SI DE ACEEA VA ROG SA VA ABTINETI DE LA A MAI FACE PUBLICE CELE SCRIE .DECI ARTICOLUL PRELUAT DE MINE ATENTIE !!!!
-
ACTUAL
Avertizarea seismologului Ioan Istrate: "Cutremurul se va resimti in Bucuresti cam de 7,7-8 grade". Cand se va intampla catastrofa
-In luna iulie au fost deja zece cutremure inregistrare in zona Vrancea-Buzau si toata lumea se gandeste ca posibilitatea producerii unui seism major este din ce in ce mai mare. Ioan Istrate, seismolog de profesie, dar si renumit clarvazator, a dat avertizari infricosatoare despre o catastrofa care pare inevitabila.
"Din acest moment, oricand poate avea loc un mare cutremur in tara noastra. E vorba de un seism de 7,5 de grade pe scara Richter. Cutremurul poate avea loc de azi pana la sfarsitul lumii. Datele problematice sunt 15, 24, 26 mai. Cutremurul se va resimti in Bucuresti cam de 7,7-8 grade.
-Vor fi sute de morti, iar Barladul si Chisinaul vor fi la pamant. Mesajele pe care le primesc sunt batute in cuie. Ce s-a intamplat la Colectiv in octombrie in 2015 eu am scris in luna ianuarie a acelui an”, a declarat Istrate.
-Cel mai puternic cutremur de la inceputul acestui an s-a produs in 25 aprilie si a avut o magnitudine de 4,6. S-a resimtit in zonele Covasna, Intorsura Buzaului, Targu Secuiesc, Nehoiu si Sfantu Gheorghe.
sursa: huff.ro
- DECI ACESTA A FOST ARTICOLUL POSTAT CU SIGLA KANAL D SUS IN STANGA PAGINA ,IL GASITI PRIN A SCRIE IOAN ISTRATE PE GOOGLE !
- O ZI BUNA VA DORESC ! SI CRED CA ATI INTELES CU TOTII MESAJUL MEU , CAND DAU ACORDUL O SPUN MARE ATENTIE !!!!
- RESPECT! -
- ORA - 16.09-
==================================
Comentarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu