vineri, 19 ianuarie 2018

--- 19 IAN 2017 ---NOI MESAJE ! ---










======   BUNA SEARA ! =====

= SI NOILE MESAJE ! =

=============================

- 16.01.18: ...apar ..mese  vechi ...cu Cozonaci Mucegaiti ..!?

- 16.01.18 : .. apar sms vechi despre ...evenimentele Viitoare ....cu probleme ..!? 

- 16.01.18: aud nu au votat ...Alimente ...!?

- 16.01.18: ... apare o Harta Mare a Asiei ..o voce anunta ; am primit viza ptr toate statele asiatice ...Apar grupuri de cate doua state ....!? 

- 09:23.-

=================================

- 17.01.18: ... cobor de la etajul unei cladiri ..ies afara ...cer apa ! O  fata imi aduce apa ...!? 

- 17.01.18:...o femeie ma plimba printr o sala mare ...peste tot numai lumini ...ies afara ....!?

- 17.01.18: ... dupa un eveniment ...oamenii pleaca in toate directiile ...! 

- 09:30.-

=========================
- 18.01.18: ...la orizont apar tot felul de transformari sociale ..si oamenii se transforma ....bine ...!?!?!? 

- 09:33.-

============================

- Acum deasupra Romaniei .....Furtuna ....Ptr Distrugerea  Statului Roman ....Nu uitati linia subtire de la Carpatii Meridionali !!! .// Transilvania ...Moldova ...Prietenul de la Budapest ...???? 

- 17:52.-

=========================

- ACUM ....!!! -

-17:53 -

=============================

- DECI MARE ATENTIE ACESTE NOI MESAJE CA SI CELE DE PANA ACUM DATE DE ANI DE ZILE ,SUNT OFERITE CATRE DVS INTREAGA LUME OFICIALITATI PRESEDINTE ...DE UNICUL OM CARE LE DA ADICA DE DL ION CRISTIAN von Schengen ! 

- DECI TRATATI TOTUL CU ATENTIE SI RESPONSABILITATE ,CACI MISIUNEA ESTE DEOSEBITA SI NU VREAU SA VAD CRITICI CA CEL CARE A FACUT GRESEALA SA ZICA ....FARA GLUME SAU ALTCEVA ...DECI ATENTIE DL CONSTANTIN CINCA BUTURUGA DIN VARASTI SI RUDA DIRECTA  CU MINE .EU ACCEPT DAR NU LA NESFARSIT SI DE LA ORICINE ...

RESPECT ! -

- ORA - 18: 50.-

===========================

6 comentarii:

  1. Ce se înțelege din ele? Nimic. O înșiruire de cuvinte fără sens și lipsite de logică. Astea nu sunt clarviziuni, sunt aiureli. Un mesaj divin are o logică chiar dacă e inclus într-o simbolistică ori aici nu există nimic. Nici măcar o scurtă poveste. De curiozitate am citit câteva să văd dacă se leagă vreo idee, vreun eveniment. Nimic. Înșiruire absurdă și agramată.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce se înțelege din ele? Nimic. O înșiruire de cuvinte fără sens și lipsite de logică. Astea nu sunt clarviziuni, sunt aiureli. Un mesaj divin are o logică chiar dacă e inclus într-o simbolistică ori aici nu există nimic. Nici măcar o scurtă poveste. De curiozitate am citit câteva să văd dacă se leagă vreo idee, vreun eveniment. Nimic. Înșiruire absurdă și agramată.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce se înțelege din ele? Nimic. O înșiruire de cuvinte fără sens și lipsite de logică. Astea nu sunt clarviziuni, sunt aiureli. Un mesaj divin are o logică chiar dacă e inclus într-o simbolistică ori aici nu există nimic. Nici măcar o scurtă poveste. De curiozitate am citit câteva să văd dacă se leagă vreo idee, vreun eveniment. Nimic. Înșiruire absurdă și agramată.

    RăspundețiȘtergere
  4. - BUNA ZIUA ...SONIA ! AM CITIT MESAJUL DVS SI O NEMULTUMIRE ,CA NU INTELEGETI MESAJELE TRANSMISE , DA ASA SUNT ELE TRANSMISE CATRE MINE ,ELE AU LA FINAL SI O DECODIFICARE TOTALA CARE LE EXPLICA TOT CEA CE INSEAMNA DAR NU SE POT DA PUBLICE LA TOATA LUMEA ,ELE SUNT OFERITE DOAR LA CATEVA PERSOANE SPECIALE ,DAR LA CERERE CATRE DL ISTRATYE TELEFONIC PUTETIPRIMII INFORMATII DESPRE ELE ,DECI RETINETI IN FINAL CA ELE REPREZINTA CEA CE SE VA INTAMPLA IN VIITOR IN ROMANIA INTREAGA LUME ,CEI INTERESATI URMAESC RESTUL RESPECT ! STIMA ”!

    RăspundețiȘtergere