joi, 10 noiembrie 2016

--- ATENTIE MAXIMA ! MEGA EXCLUSIVITATE ! ----








===================================

      ============================

           =======================


==== BUNA SEARA ! ATENTIE MAXIMA ! 

- PRIN BUNAVOINTA DL ING IOAN ISTRATE SI A PERSOANEI SPECIALE A DOMNIEI SALE IN ACESTA SEARA PE LANGA DECODIFICARILE TOTATE OFERITE SPECIAL FARA NICI O CONCURENTA CELOR PATRU PERSOANE ,ACUM VA OFER SI DVS TUTUROR DE PE INTREAGA PLANETA ACESTE INFORMATII CARE SUNT DE UN INTERES MAJOR ! 

- DECI ATENTIE MAXIMA :....-

 
Sa vedem ce mai spun vechile mesaje ale dlui. Istrate:

- 22.08.16: ... n a iesit cel asteptat ... 
-10- 15.08.16: SUA ... grupuri de oameni manifesteaza ptr.O Femeie Cunoscuta ....SUA =ASIA ..!?...
04.07.16: ... sange ,sange,sange ... 
Violente, probabil si in SUA
- 25.11.15 America ....SUA? Evenimente de sarbatorile de iarna.
28.09.16: ... eveniment deosebit ...H.Clinton ...-Iana -Halaresti ... la poalele Piscul Ienei ...cava ? ... pe drumul ce duce pe deal.. o masina .?
Atentie in SUA, referitor la contracandidatul dnei. H. Clinton. Sa nu se intample ceva
25.08.16: ... aud si vad pe cineva care se adreseaza presidentiei si premierului - cutremurul vine asa cum l am anuntat ! ... cineva asculta la distanta ... 
Confirma faptul ca evenimentele se vor intampla asa cum este scris in cartea domnului Ioan Istrate.
( In carte se spune ca in noiembrie va fi cutremurul)
 

Am discutat cu dl. Istrate si mi-a spus ca dupa ce a vazut ce s-a intamplat in 08.11.16, la alegerile din SUA, si-a revaluat interpretarea mesajelor primite. 
• Reevaluarea se datoreaza faptului ca se astepta ca la alegeri sa iasa invingatoare dna Clinton si datorita mesajelor postate mai sus, desi mesajul din 22.08.16: ... n a iesit cel asteptat ... 
• Evenimentele rezultate din mesajele cele de  mai sus , privind evenimentele nedorite care sunt anticipate in SUA, ca urmare a alegerilor din 08.11.16, s-ar putea sa rezulte din ceea ce o sa sustina o parte dintre americani si anume ca s-au falsificat alegerile.
· Mesajul 06.11.16: Din sud : Banat ,Oltenia ,Muntenia , Dobrogia ... O voce anunta : Europa este a doua mare putere din lume .
spune , printre altele acelasi lucru. ............” Europa este a doua mare putere din lume”, in sensul ca deacuma apararea EU ramane preponderent pe seama NATO si mai putin pe cea a SUA. 
Prima parte a mesajului nu este de bun augur pentru Romania, in sensul ca SUA ne mai fiind vioara intai in Europa, li se redeschide apetitul unor state europene petru teritoriile romanesti: „Din sud : Banat ,Oltenia ,Muntenia , Dobrogia ...”, restul sa treaca la alte state. Incredibil! Dar Romania nu va fi dezmembrata in final.
-Vibratiile au mai scazut, dar se mentin la o intensitate ridicata si
-Sa fim atenti la data de 14.11.16. Ce se va intampla in acea data?? Poate sa fie cutremu sau cel mai probabil "un cutremur politic'legat tot de ceea ce se intampla in SUA
- Sunt convins ca daca apare ceva legat de cutremur ne va anunta.


Un comentariu: