duminică, 9 octombrie 2016

--- 9 OCT 2016 --- ATENTIE ! NOI RASPUNSURI LA INTREBARILE PARTEA A 2 A PUSE DL ING IOAN ISTRATE ...---






----Raspunsurile dlui. Ioan Istrate la intrebarile puse in data de 04.10.2016

Lotul 2 de raspunsuri

Intrebarea 12:
Va incepe al treilea razboi mondial anul viitor? Si, daca da, la noi in tara se vor da lupte? Romanii din tara vor fi afectati?
R:rusii se pregatesc sa duca un razboi surpriza folosind mari unitati aeropurtate-un razboi foarte rapid


...

Intrebarea 14:Vulcanul de langa Galati va erupe din cauza:
1.cutremurului mare din Romania, 2. caderea asteroidului in Ialomita, 3. apropierea Nibiru?

R:Nu are mesaje care sa precizeze data, ci numai ca se va intampla fenomenul.

completare facuta de mine: In Romania nu va cadea asteroidul ci numai mici fragmente-din coada asteroidului. Sunt mai multe fenomene care ar putea declansa eruptia. )

Intrebarea nr.15Se tot vehiculeaza pe net despre o anume organizatie New Age. Este ceva real in aceste afirmatii? Este adevarat ca va aparea o noua religie odata cu aparitia aceste organizatii, care sa le cuprinda pe toate cele existente in prezent ?
Multumesc !

R:fiecare traieste cum gandeste

Intrebarea 16

Cum credeti ca vor ajuta mesajele dumneavostra populatia tarii si autoritatile?

R: tara nu se conduce dupa mesaje.


Intrebarea 17

Sunteti sigur ca,cutremurul cel mare se va produce la noi,pana la sfarsitul acestui an(2016).

R:Mesajele asta au comunicat.

 Intrebarea nr 18:

Va fi pamantul lovit de un asteroid in anul 2017 si daca da, in ce masura va fi afectata tara noastra?

R:Da, va fi lovit, dar fara data
Intrebarea nr.19:
Care este opinia Dumneavoastra despre faptul ca viitorul este in continua schimbare in functie de ceea ce se intampla intre momentul Acum si cel din viitor?

R: Oamenii isi fac viitorul


Incepe o confruntare militara intre RUSIA si GERMANIA si cand??????

R:Razboiul mondial nu este dus numai intre Rusia si Germania.

20. Buna seara. Când se va unii "haita" ? Acum fiecare "lupta" pentru el intr-un model de societate impus din afara, care vine în contradicție cu specificul nostru. Din cărțile de istorie știm că dacii nu aveau sclavi, iar majoritatea cărților de istorie care descriu poporul dac au fost distruse sau au fost rupte doar paginile care fac referire la acest subiect. Este chiar așa de mare puterea lupului în haită?
Va mulțumesc.

R:In momentul de fata nu ni se preda istoria adevarata a daco-romanilor.

21. Câţi ani va dura cel de-al 3-lea Război Mondial...?

R: este scris in carte.

22. Cu cat timp inainte primeste acel Bang?il va anunta pe blog?

R:Mesajele nu vin la comanda, ci asa cum vin ele, cu luni, saptamani, zile inainte. Se vor anunta pe blog cind le voi primii.

Daca mai este permisa inca o intrebare...

23. Cat timp va mai trece, pana vom afla despre cine este vorba in profetia babei Vanga despre Romania ? Se va implini aceasta profetie ?
Textul predictiei este acesta:

“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

R: Cind se va trezi lumea si va vota pe cine merita.

3 comentarii:

  1. Va multumesc pentru raspunsurile si toate comentariile , ce le urmaresc cu interes. Daca mi e permis o intrebare: care este harta zonelor afectate din moldova de seismul care va veni ? Va multumesc , cu respect Gradinaru Ctin.

    RăspundețiȘtergere
  2. - UN RASPUNS DIRECT DE LA DL ISTRATE , DECI PRINCIPALA UNDA DE SOC ESTE URMATOAREA - VRANCEA-BARLAD-CHISINAU -KIEV- MOSCOVA .SI MAGNITUDINEA LA EPICENTRU IN VRANCEA AR FI DE ~ 8,3 GRADE SI AR AJUNGE LA CHISINAU CU ~ 8,2-8,3 GRADE .DECI TOATE LOCALITATILE PARALELCU UNDA SE SOC VOR FI AFECTATE .LA BUCURESTI SE ESTIMEAZA SA AJUNGA LA~ 7,7-7,9,GRADE RICHTER .VOM VEDEA ADEVARUL CRUNT ATUNCICAND SE VA PRODUCE ..RESPECT !

    RăspundețiȘtergere