joi, 15 septembrie 2016

--- 15 SEPTEMBRIE 2016 --- ATENTIE MAXIMA ! --- EXCLUSIVITATE ! ----









========= 15 SEPTEMBRIE 2016  ========
================================


- BUNA SEARA ! -

- IN EXCLUSIVITATE IN ACESTA SEARA VA OFER DOAR PRIN BUNAVOINTA UNEI PERSOANE SPECIALE A DL ING IOAN ISTRATE ,CARE CU ADEVARAT MA DEPASESTE IN TOATE SI EU RECUNOSC ACEST LUCRU SI AM UN RESPECT DEOSEBIT FATA DE DOMNIA SA ,NISTE MESAJE MAI VECHI CARE SUNT DEOSEBIT DE IMPORTANTE SI CARE AU LEGATURA CU SUA IN SPECIAL CU O PERSOANA IMPORTANTA DE ACOLO ...DECI MARE ATENTIE ! 

-  Mesaje mai vechi despre dna. H.Clinton

- 01.08.16. ... dau impreuna cu o femeie o lucrare scrisa .Dupa ce termin de scris dau lucrarea sefului de la Fundeni .... sa le corecteze ..astept nota dar mi i teama sa nu iau 5 .. Dar un sef fin SUA anunta ca am luat examenul . Rezultatul examenului este asteptat de foarte multa lume ... La anunt femeia cu mama ei alearga spre mine ,imi strange mana ... plec in , SUA sa iau .... Camera ...
E vorba de alegerile prezidentiale din Statele Unite. Alegeri ce vor fi castigate de o femeie.
- 15.08.16: SUA ... grupuri de oameni manifesteaza ptr.O Femeie Cunoscuta ....SUA =ASIA ..!?...
Va castiga alegerile Dna. Clinton si va plasa SUA pe o pozitie favorabila de influienta in Zona. Este vorba in special de China si Japonia.
26.08.16: sala... lume multa... femeia de alta religie... la marginea unei paduri ...H. Clinton... doua mari probleme ...
Doua mari probleme internationale de rezolvat.
- 29.08.16: ...SUA ...Deveselu ...Urcat cu liftul ... DESENAT ...????!!!?!..H. Clinton ... probleme deosebite ..
Deci vor fi discutii intre Rusia , Statele Unite ale Americii si Romania.  Putin deja ne-a amenintat cu scutu antiracheta. Probabil Polonia, o sa instaleze si iei  un scut antiracheta..




--- CU DEOSEBIT RESPECT DL ION CRISTIAN von Schengen ! ---

- ORA- 19:22.-

=================================

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu