miercuri, 27 aprilie 2016

-- MARE ATENTIE LA ACEST INDEMN AL DOAMNEI GEORGETA FLOREA ! ---






----lide
  1. Dragi credincioși,

    D-na Georgeta Florea ne transmite ce i s-a comunicat de Îngerul de Lumină Credință și Coroană 
    Florea, să ne rugăm împreună dimineața la ora 7, la amiază ora 14, și seara la ora 21, în fiecare zi, pentru Țara Românească.

    Îngerul i-a comunicat că, în situația în care jumătate + 1, din populația României, se va ruga pentru pace și îndepărtarea celui de-al III-lea Război Mondial, numit Războiul Creștin Cernerea, în țara noastră nu va nici un război, aceasta este singura cerință pe care noi trebuie să o îndeplinim, să ne rugăm împreună la orele indicate mai sus jumătate + 1, din populația țării noastre și Dumnezeu ne va scăpa de acest războiu, care poate începe ”din minut în minut”.

    Fiecare dintre noi este rugat, să-și anunțe toate cunoștințele, vecini, rudele și prietenii,  să se roage pentru țară, ca Dumnezeu să îndepărteze războiul de la țara noastră, că vor fi grozăvii care n-au mai fost pe lume în acest război.

    După cum poate mulți dintre d-voastră 
    ați văzut, pe internet și/sau la televizor, americanii au mobilizat avioane speciale de luptă în România la Câmpia Turzii și la baza NATO din Kogălniceanu, de asemenea multora dintre d-voastră poate vi s-au trimis ordine de înrolare, după cum se discută în cercuri restrânse, și pe ici pe colo pe internet.
    Nu este o cerință grea pentru noi de la Dumnezeu, cu ce trebuie să facem fiecare dintre noi, trebuie să ne rugăm din inimă și cu credință la orele 7, 14, 21, nu este nevoie de rugăciuni foarte lungi, trebuie rostite cele două rugăciuni pe care le găsiți mai jos (Rugăciunea Tatăl nostru - cum este scrisă în cărțile d-nei Georgeta Florea și Rugăciunea Îngerului păzitor), după care să-l rugăm pe Dumnezeu să trimită, îndepărteze războiul de la țara noastră, ce este mai greu este să ne mobilizăm jumătate + 1, din populația României, de aceea vă rugăm ca fiecare dintre d-voastră să-și anunțe toate cunoștințele să se roage pentru țara noastră, și împreună vom dobândi pacea și bunăstarea Țării Românești.

    Rugăciunile spuse din inimă și cu credință, fac MINUNI.

    Bunul Dumnezeu să ne păzească de tot răul și îl rugăm să îndepărteze Războiul Creștin Cernerea de la țara noastră.


    Cu Dumnezeu înainte.



    RUGĂCIUNEA TATĂL NOSTRU
    Tatăl nostru care ești în Ceruri
    Sfânt este Numele Tău
    Vie e Împărăția Ta
    Pe Pământ fie voia Ta
    Precum în Cer așa și pe Pământ
    Pâinea noastră cea de toate zilele
    Dă-ne-o nouă astăzi și mereu
    Și ne iartă nouă greșelile noastre
    Și ajută-ne să iertăm și noi greșiților noștri
    Și ferește-ne pe noi de ispită
    Și îndepărtează pe cel rău de la noi.
    AMIN !

    RUGĂCIUNEA ÎNGERULUI PĂZITOR
    Înger, îngere al meu
    Ce te-a trimis Dumnezeu
    La bine să mă însoțești
    De viclean să mă păzești
    Ce e scris în cartea mea
    Să mă aperi de partea cea rea
    Să mă duci la biruință
    Cu a ta dreaptă credință
    Cu Domnul să mă unești de viclean să mă păzești
    AMIN !



    0 

    Adăugați un comentariu

    1. Dragi credincioși,

      D-na Georgeta Florea, invită toți credincioși care doresc să participe la sfințirea ”Troiței Credinței”, care va avea loc, Sâmbătă, 28.05.2016, în localitatea Crețeni, județul Vâlcea, situată la o distanță de 7 km față de localitatea Drăgășani, și 55 km de Municipiul Rm. Vâlcea

      Troița Credinței este a VII-a Troiță construită, din cele 17 Troițe ale Credinței Creștine,  închinate Divinități, de protecție și ajutor a României și a oamenilor care vor fi în jurul acestora și se vor ruga la Troițe pentru ajutor, Dumnezeu le va asculta rugăciunile și îi va ajuta, pe care d-na Georgeta Florea împreună cu sprijinul celor credincioși, trebuie să le construiască pe teritoriul României.

      Ex. Cine se va ruga la Troița Credinței Creștine - ”Simbol al Dreptății lui Dumnezeu”, pentru a i se face dreptate, Dumnezeu ii va face dreptate dacă a fost învinuit pe nedrept, sau dacă se va ruga la Troița Familiei, persoanele care nu au familie Dumnezeu le va dărui o familie, sau persoanele care nu au fost iubite de familie și se vor ruga la Troița Iubirii, vor primii Iubirea lui Dumnezeu, sau persoanele care se vor ruga la Troița Alungării relelor, Dumnezeu ii va ocroti de răul care este în jur ... etc.


      Cu ajutorul Bunului Dumnezeu au fost construite și ridicate până în prezent, un număr de 5 Troițe ale Credinței Creștine și două urmează să fie finalizate în viitorul apropiat:- Prima Troița a Credinței Creștine - ” Simbol al Dreptății lui Dumnezeu”, care se află construită în localitatea Drajna de Jos, Jud. Prahova, în curtea gospodăriei doamnei Georgeta Florea;      
      - Troița Familiei – localitatea Ungureni, Comuna Dragomirești, Jud. Dâmbovița;       
      - Troița Iubirii – localitatea Gogoșari, Jud. Giurgiu;     
      - Troița Alungării relelor – localitatea Peciu Nou, Jud. Timiș;        
      - Troița Păcii – localitatea Gura Ocniței, Jud. Dâmbovița.     
      - Mai este începuta o Troița, dar din cauza unor probleme cu documentele nu s-a reușit încă finalizarea acesteia, urmând să fie finalizată în curând.

      D-na Georgeta Florea, a fost judecată de Dumnezeu și lăsată în viață, primind de la Dumnezeu o misiune specială de îndeplinit pentru România, care este numită și ”Gradina Maicii Domnului”, împreuna cu credincioșii acestei țări:- Drumul Crucii;       
      - Biserica Credinței Creștine – care să aibă 12 intrări, fiecare intrare să fie păstorită de un Apostol;        
      - Revista Credinței Creștine;     
      - Editarea, tipărirea și difuzarea cărților dictate de Îngerul de Lumină Credință și Coroană Florea – până în prezent a scris un număr de 27 de cărți;      
      - Ridicarea unui număr de 12 Cruci cu Trinitatea unde a poposit Iisus Hristos în România, în perioada celor 777 zile în care a călătorit în România.

      Doamna Georgeta Florea, invită de asemenea pe această cale persoanele interesate și care au posibilitatea de a contribui la atingerea obiectivelor trasate de Dumnezeu pentru d-na Georgeta Florea, alături noi toți credincioșii.
      Orice ajutor este binevenit - tel. de contact: 0726-475.064, răspunde personal d-na Georgeta Florea.

      Mai multe informații despre d-na Georgeta Florea, găsiți pe:
      Blog: http://georgetaflorea37.blogspot.ro/
      Website: www.georgeta-florea.org
      Facebook: Georgeta Florea


      Cu Dumnezeu înainte.
      0 

      Adăugați un comentariu

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu