duminică, 4 octombrie 2015

--- ULTIMA ORA DE PUS INTREBARI CATRE DOAMNA FLOREA GEORGETA ! ----





   ----
--- ATENTIE ! ULTIMA ORA DE A MAI PUTEA PUNE INTREBARI SAU A TRANSMITE DOAMNEI FLOREA VRE-O NELAMURIRE INFORMATIE ORICE ...PANA LA ORA 20.00 SI APOI PE TELEFON PANA LA ORELE 22.00...
- CU RESPECT CONSILIERUL NR 1 AL DOAMNEI FLOREA ! ION CRISTIAN von Schengen CARE MAINE CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU MERGE LA DRAJNA ! ...-

3 comentarii:

  1. Cam ce evenim. majore apreciaza d-na Georgeta ca pot avea loc intre anii 2015-2020 la scara mondiala ?! Uninea Europeana va rezista unita si in special uniunea monetara , zona Euro ? Sunt semne ca slabeste aceasta Uniune iar in zona estica se creaza aliante intre statele asiatice , state care sunt f puternice .

    RăspundețiȘtergere
  2. O alta intrebare ar fi legata de invazia , emigrarea musulmana in Europa si nu numai...Acest inceput sa fie cel anuntat de alti profeti in vechime ca arabii , musulmanii vor ajunge pina n Europa ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce spune d-na Georgeta de profetia Pr.Arsenie Boca ca vom fi ocupati de Rusia,Ungaria si Bulgaria intr-o seara,cam cat de aproape in ani se va implini,precum si de profetia Pr.Paisie Aghioritul despre faptul ca Grecia vor intra in conflict cu Turcia,iar Constantinopolul va reveni din nou crestinilor prin ajutorul Rusiei?Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere