duminică, 5 iulie 2015

--- 5 IULIE 2015 --- UN NOU ARTICOL DE EXCEPTIE CARE MERITA VAZUT SI IL DISTRIBUII SI AICI PRELUARE DE PE CONTUL DE FACEBOOJ GEORGETA FLOREA -CONT CREAT DE MINE ,LA FEL CA SI PT DL ING IOAN ISTRATE---I





    ===-- 5 IULIE 2015 --===
==================================

- BUNA ZIUA ! SI CITITI ARTICOLUL URMATOR :


CUM SA VA DESCHIDETI CATRE AJUTORUL DIVIN








       ---- SI ARTICOLUL PROMIS :----
===================================



A cere ajutor divin este o practica spirituala foarte puternica.
Putem cere ajutor ingeresc oricand si oriunde,nu avem nevoie de cuvinte sofisticate,ritualuri magice sau incantatii invatate pe dinafara,ingerii mereu raspund intentiilor noastre, nu exista un mod gresit in a le cere interventia divina.
Un proverb evreiesc spune ca
“Fiecare fir de iarba are un inger langa el care spune:” Creste! Creste!”
Fiecare om are unul sau mai multi Ingeri pazitori , fiecare activitate umana legata de parteneriate,afaceri , organizatii sau relatii au de asemena unul sau mai multi ingeri care le ofera asistenta,gratie si binecuvantari.
Chemati-va Ingerii de cate ori aveti nevoie!
Iata cateva moduri prin care le permiteti ajutorul divin:
  1. Cereti ajutorul!
Ingerii ne ajuta 24 ore din 24, 7 zile din 7. Cu cat noi suntem mai receptivi cu atat mai mult ajutor vom primi , daca ne diminuam receptivitatea noi scadem capacitatea Ingerilor de a ne ajuta.
Creati-va propriile invocatii ,rugaciuni ca sa le cereti ajutorul. Realizati ca de fiecare data cand invocati prezenta unui Inger el vine la voi cu scopul de a va fi de folos deci deschideti-va catre ajutorul divin.
Este nevoie sa stiti ca meritati ajutorul divin.
Nu exista nimic care sa spuneti sau sa faceti astfel incat Dumnezeu sa isi intoarca fata de la voi, indiferent de ceea ce a fost in trecutul vostru sau este acum Ingerii isi doresc sa fiti fericiti si misiunea lor personala este sa va fie de folos.
Indiferent de convingeri personale sau de trecut,Ingerii asista si ajuta pe toata lumea , ei sunt omnipotenti si omniprezenti,pot fi in mai multe locuri simultan deci niciodata nu ii veti deranja si nu veti diminua capacitatea lor de a ajuta o alta persoana.
Ingerii exista dincolo de experienta noastra legata de timp si spatiu si raspund tuturor cu o iubire neconditionata.
  1. Conectati-va cu copilul vostru interior in timp ce cereti ajutorul Ingerilor!
In fiecare dintre noi exista acea parte divina care nu se va maturiza niciodata.Este o parte energetica in interiorul nostru ,un sediu al emotiilor legate de copilarie.
Copilul vostru interior este pur,inocent si adevarat si recunoaste Ingerii ca fiind daruri divine,adevarate si de incredere de la Tatal Ceresc.
Conectarea cu copilul vostru interior va va face mai receptivi,mai deschisi ,mai entuziasmati si mai dornici de primirea darurilor divine care vi se pregatesc.(asa cum sunt de fapt copiii)
3.Lasati totul in seama Ingerilor atunci cand le cereti ajutorul!
Dati-le lor teama,grijile,frica si problemele,precum si fiecare intentie buna si pozitiva despre modul cum vedeti voi ca se poate rezolva situatia pentru care ati cerut ajutorul divin. Eliberati-va de asteptari si de nevoia de a prezice cum se vor desfasura lucrurile caci astfel va deschideti catre cele mai bune alternative.
  1. Exprimati-va aprecierea si recunostinta!
Gasiti lucrurile pentru care sunteti acum recunoscatori ,plini de multumire ,daca aveti dificultati cu asta rugati Ingerii sa va ajute sa vedeti situatia care va deranjeaza prin ochii iubirii, rugati-i sa vedeti iubirea din jurul vostru indiferent de situatia prin care treceti.
Aveti rabdare si eliberati-va de nevoia de a prezice cum vi se va releva iubirea.
5 Stiti ca lucrurile sunt deja implinite!
Fiecare rugaciune este auzita si i se da un raspuns.
Imediat cum emiteti o ruga catre divinitate tot Universul incepe sa lucreze pentru ca dorinta voastra (daca este benefica) sa fie implinita. Intotdeauna tot ceea ce este spre binele vostru va ajunge la voi,aceasta este Lege.
  1. Actionati imediat conform calauzirilor primite!
Notati-va ideile,visele,sentimentele si gandurile repetitive care le aveti caci ele vin prin ghidare divina ca raspuns la rugaciunile voastre.
Ajutorul angelic este infinit si nelimitat ,nu poti sa folosesti mai mult sau sa te feresti de el.
Nu exista “cer prea mult” caci Ingerii sunt fericiti sa va ofere ajutorul nelimitat.
  1. Sarbatoreste si iubeste-te asa cum esti in acest moment!
Lasa deoparte orice judecata critica sau sentimente negative despre tine,viata ta ,situatii sau despre altii in mainile Ingerilor pentru vindecare.
Chiar daca faci asta doar pentru cateva momente,elibereaza-te de tot ce nu este iubire pentru tine sau in jurul tau. In acele momente de acceptare,de predare in fata vietii puteti face mult mai multe pentru voi daca lasati Ingerii sa va ajute decat incercand sa va descurcati singuri.
Multumiti pentru relatia stransa si profunda care este intre voi si Ingeri,afirmati tot timpul “Eu comunic usor cu Ingerii si sunt tot timpul calauzit divin”
Sa va fie de folos! Doamne ajuta!
Articol tradus si adaptat dupa http://healing.about.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu