sâmbătă, 27 iunie 2015

--- 27 IUNIE 2015 --- IN EXCLUSIVITATE PENTRU PRIMA DATA PE ACEST CONT SPECIALDE EXCEPTIE VA OFER O PREZENTARE O CARTE DE VIZITA A DISTINSULUI DOMN INGINER IOAN ISTRATE CARE ESTE CONSIDERAT IMPREUNA CU DISTINSA DOAMNA GEORGETA FLOREA CEI MAI MARI VIZIONARI SI CLARVAZATIORI AI ROMANIEI O PRELUARE DE PE UN CONT DE FACEBOOK CREAT IN TRECUT PT DOMNIA SA ----





















          ==== 27 IUNIE 2015 =====
====================================

    ==============================
       ==========================
          =======================


   --- == BUNA ZIUA DRAGI PRIETENI ,SI CITITORI AI ACESTUI BLOG DE EXCEPTIE DIN TARA SI INTREAGA LUME !

-  DL ION CRISTIAN  VA PREZINTA IN EXCLUSIVITATE UN MATERIAL DE EXCEPTIE DEDICAT SI DESPRE DL ING IOAN ISTRATE ---EXCLUSIVITATE MAXIMA ! MARCA CRISTIAN von Schengen ! 

-   ===  CARTEA SA DE VIZITA - PREZENTARE ! === - 

INFORMAŢII DESPRE PAGINĂ
===========================================
  • Sex
    Masculin
  • ==============================================
  • Informaţii personale
    Ma prezint in cateva cuvinte:
  • =====================================================

  • M-am nascut intr-o familie de tarani in satul Halaresti, Jud. Tutova, actualmente Vaslui. Am urmat scoala primara Iana din comuna, apoi liceul teoretic ”Gheorghe Rosca Codreanu” din Barlad cu profesori Ghita Galca, la chimie, Negura, la matematica, preotul Bucusoi la religie. Am urmat facultatea de chimie industriala din cadrul Institutului Politehnic, Bucuresti.
    La facultate am urmat sectiunea de Industrii Organice, specilizarea medicamente si coloranti, produse farmaceutice. Avand ca profesori pe: C. D. Nenitescu, Ecaterina Cioranescu (asistenti Necsoiu, Popanny), Tudor Ionescu, A. Sanelevici, Drimus Iosif, Bratu Emil (asistenti Huc), Spacu Petre, Auslaender, Raclis (asistent Bogdanescu, Ioanide, Iorga la desen tehnic si alti.
    Armata am facut-o in cadrul Institutului Politehnic, catedra speciala, seful catedrei fiind colonelui Scipione. La terminarea facultatii am obtinut gradul de sublocotenent in rezerva si pe parcurs, ca urmare a activitatii din cadrul formatiunilor garzi patriotice in calitate de commandant major, apoi ca sef de stat major al garzilor patriotice pe Intreprinderea de Medicamente, Bucuresti, am fost avansat pana la gradul de capitan in rezerva.
    Am inceput activitatea ca inginer stagiar la Intreprinderea de Medicamente “Terapia” din Cluj Napoca. Apoi m-am transferat la Intreprinderea Chimico-Farmaceutica Nr. 4 din Bucuresti (actualul Sintofarm), unde m-am format practic ca inginer, lucrand ca inginer stagiar, tehnolog si sef de sectie.
    Patru ani am lucrat la Uzina de Anvelope “Danubiana” din Popesti-Leordeni, unde am participat la punerea in functiune a intreprinderii. Aici am lucrat impreuna cu 85 de specialisti englezi in calitate de inginer principal la serviciul tehnic, apoi ca sef al acestui serviciu, dupa care am fost transfer ca sef al laboratoarelor de analiza si incercari in uzina.
    Sase ani am lucrat la Institutul de cercetari Chimico-Farmaceutice, Bucuresti ca inginer principal, apoi ca sef al serviciului Indici tehnico-economici, informare tehnico-stiintifica, documentare. Aici am publicat doua monografii si o brosura privind cercetarea in domeniul medicamentelor si in chimie organica, peste 100 de referate si recenzii in revistele de specialitate. Am editat un buletin intitulat: Medicamente, Studii si Cercetarii.
    De aici m-am transferat la Centrala Industriala de Medicamente si Coloranti, Bucuresti la directia de Import-Export la serviciul Studiu Pieti si Propaganda.
    Am lucrat la intreprinderea Imeco, intreprindere de comert exterior, la serviciul Conjunctura, Studiul Pietei, Relatii Externe, Cooperare Internationala si Activitate de Comert Exterior, unde am participat la diverse tratative comerciale cu firme straine de medicamente. De aici sunt numit sef serviciului tehnic din Centrala Industriala de Medicamente si Coloranti, apoi ca sef de sectie coordonator la sectie Uz uman si veterinar, la Intreprinderea de Medicamente, Bucuresti, unde m-am ocupat in special de atelierele perfuzabile, dextran si catgut.
    Apoi sunt transferat la Serviciul Control Tehnic de Calitate din Centrala Industriala de Medicamente, Cosmetice, Coloranti, Lacuri si Vopsele, ca inginer principal, apoi ca sef de birou si loctiitor de sef de serviciu.
    In 1986 am fost trimis in Mexic la intreprinderea Productora Mexicana de Farmacos SA de C.V. din El Salto, de langa Guadaljara, stat Jalisto – la fabrica de vitamina C.
    In 1987 am fost detasat la Intreprinderea de comert exterior Industrial Import-Export, care m-a trimis in Coreea de Nord la fabrica de viatamina C din orasul Ciungin, in cadrul grupei de tehnologi chimisti.
    In 1988 am fost numit sef de sectie coordonator la sectia sinteze organice la fabricarea vitaminei C. Dupa aceea am fost numit sef birou tehnic la Intreprinderea de Medicamente Bucuresti, devenita Socitatea Comerciala SICOMED SA, denumire propusa de catre subsemnatul.
    In ianuare 1991, am iesit la pensie.
    Sunt casatorit cu Daniela Aurora, din Hus. Din casatorie am doi copii: un baiat Istrate Corneliu Ioan si o fata Istrate Claudia Elena, ambii copii fiind casatoriti.

    Fenomenele numite parapsihologice le posed din copilarie si o mare parte din mesaje l-am prezentat in cartea mea “Romania Si Lumea in Timp (trecut,prezent si viitor)” in doua editii.
    Prezint in continuare un citat din “Singuratatea vizionarului” al regretatului Ioan Tugui : “recitind prima editie a acestei carti, vom constata ca toate predictiile inginerului Ioan Istrate s-au implinit in timp!. Aceasta a doua aparitie decanteaza volumul informatiilor in sensul ca timpul trecut a avut rolul de atestare si confirmare. Autorul nu si-a rescris propiu zis cartea, ci evenimentele prevazute au venit sa-i asigure prin insusi adecarul lor un loc important in galeria si asa restransa a vizionarilor autentici.”
    Mesajele dupa aparitia editiei a II-a l-am transmis pe internet. In continuare voi prezenta aceste mesaje.

    Ma puteti gasi la numarul de mobil: 0722-672.941 intre orele 9-18.

- --- --- CU DEOSEBITA STIMA ,RESPECT SI CONSIDERATIE DL ION CRISTIAN von Schengen ! ----


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu