sâmbătă, 31 decembrie 2016

--- EXCLUSIVITATE ! ---




--- DECI CONCULUZIA FINALA ,NIMENI VA ASIGUR CA NU AR FI FACUT CEA CE AM FACUT EU PT ROMANI PT INTREAGA LUME SI IN SPECIAL PT DL ING IOAN ISTRATE SI LA IDEIA MEA SI PT CEI 5 SPECIALI ,MI AM FACUT DATORIA SI IN CELE MAI VITREGE CONDITII AICI LA TARA IN GORJ CU TEMPERATURI MICI SI GREU CA LA TARA ...RESPECT SI CONSIDERTIE ! DECI TOATE MESAJELE ING ISTRATE LA ZI PESTE TOT SI DECODIFICARILE TOTALE LA CEI 5 .RESPECT DL PRESEDINTE IOHANNIS SI DL DACIAN CILOS SI CELORLATIII ! ---
==== ION CRISTIAN --- SEMNAT ! =====
====================
Îmi placeVezi mai multe reacţii
Comentează
----

--- EXCLUSIVITATE ! ATENTIE !!ULTIMILE MESAJE PRIMITE ASTAZI DE LA DL ISTRATE ! DIRECT DIN GORG DE LA 9 GRADE DIN CASA LA CAT STAU EU ACUM ! ----





=====   31 DECEMBRIE 2016 ====
------------------------------------------------

- DECI ATENTIE ! ULTIMILE MESAJE CALDE DE ASTAZI ! EU IMI FAC DATORIA PANA IN ULTIMUL MOMENT CHIAR DACA DISEARA ESTE ANUL NOU DATORIA FATA DE OAMENII TOT GLBUL PRESEDINTE ESTE SFANTA .ATENTIE ! ....-

-1- 31.12.16:  lanterna speciala cu un aparat dar Neagra .

-2- 31.12.16: ... o noua fabrica de medicamente ...!? 

-3- 31.12.16: ...apare Oradea si Iasul cu un cetatean care poarta la el trei chei ... in acest moment se aude .cuvantul Unirea ...,!? 

-4- 31.12.16: ...Oradea ...un cetatean ...amintiri vechi ...probleme ??

- MESAJE PRIMITE LA ORA 13:04  SI POSTATE  LA - 2h si 20 min ! DE LA PRIMIRE FULGER  -

- RESPECT ! LA DATORIE SI LA 9 GRADE CELSIUS IN CASA CU MAINILE RECI ! -

- DIRECT DIN CIORARI GORJ ! -

- ORA - 15: 25.-

=======================

vineri, 30 decembrie 2016

--- 30 DECEMBRIE 2016 --- ATENTIE !!!- PENULTIMA ZI A ACESTUI AN 2016 VA ADUCE MESAJE NOI ALE INGINERULUI IOAN ISTRATE DIRECT POSTATE DIN INIMA OLTENIEI DIN CIORARI GORJ ! ....ATENTIE MAXIMA ! ----









=========     30 DECEMBRIE 2016  =======
---------------------------------------------------------


--- BUNA SEARA DRAGI PRIETENI ,SI CITITORI DE PE ACEST BLOG DE EXCEPTIE DEDICAT IN EXCLUSIVITATE DISTINSULUI DOMN INGINER IOAN ISTRATE SI CREAT DE CEL CARE II ESTE OMUL NR 1 IN TOATE POSTARI MESAJE - DL ION CRISTIAN ! 

- RESPECT ! -
- IN ACESTA SEARA DE 30 DECEMBRIE PRIN BUNAVOINTA DL INGINER IOAN ISTRATE & DL ION CRISTIAN & PERSOANA SPECIALA A DOMNIEI SALE CU CARE AM AVUT O COLABORARE FOARTE FRUCTUOASA SI BUNA VA OFERIM ULTIMILE MESAJE PRIMITE DE MINE ASTAZI DIRECT IN CIORARI GORJ PRIN SMS IAR EU VI LE OFER CHIAR ACUM ..

- ATENTIE MESAJ DIN NOU CU LEGATURA LA CUTREMUR DE 8 GRADE NU STIIM UNDE VA FII DAR TREBUIE SA FIIM ATENTI !!! 

-DECI MESAJELE :-

-1- 26.12.16: ... intr o cladire masiva , la etaj pe culoar pe dreapta si pe stanga sali pline cu oameni pe scaune care asculta ce li se comunica ... Dintr o sala iese ing .Dan Marinov , dau mana cu el si i spun : nu ... amenintat casa ...?

-2- 26.12.16: ..?// . pe o strada in panta dar ingusta ...ceva sub semnul ? 

- Mesaje primite la ora - 13:07.-

=================================

- ATENTIE LA ACEST MESAJ !!!-
-----------------------------------------

-3- 27.12.16: .. in case oamenii ...cutremur de 8 grade Richter ...!? 

================================

-4- 27.12.16: ... s  au semnat fise tehnice ...La distanta . 200 milioane  lei ...Bluze ...?? 

- Mesaje primite la ora - 13:13.-

-===================================

-5- 28.12.16: ... Halaresti .. trei siringi mari de plastic ...pungi ...probleme . 

- Mesaj primit la ora - 13:15 

============================
-6- 29.12.16: casa la munte ... probleme ...gara ...!? 

-7- 29.12.16: ... intr un bazin mare plin cu apa ...ambalaje speciale ptr substante chimice . 

- Mesaje primite la ora - 13:20.-

===============================

-8- 30.12.16:  pe un drum sau strada un autoturism cu parbrizul spart ... un cetatean scoate ceva din masina ....cifra 40.!? 

-9- 30.12.16: ... multe pungi negre cu haine ptr somn ...!? 

- Mesaje primite la ora - 13:25.-

=============================

- ACESTEA AU FOST DECI MESAJELE DE ASTAZI ,POSTATE DE MINE SI DE ACESTA DATA RAPID SI 100% REALE CA IN SMS .

- DL ION CRISTIAN UNICUL OM CARE VA OFERA PRIMUL MESAJELE ING ISTRATE INDIFERENT DE UNDE SUNT VARA DE LA SLANIC PRAHOVA SAU CIORARI ,ACUM DIN INIMA OLTENIEI DIN GORJ ! RESPECT ! 

-- ORA - 19:40.--

==============================

joi, 29 decembrie 2016

--- EXCLUSIVITATE ! MERITA CITIT ! UN MATERIAL REALIZAT DE UN OM DE MARE VALOARE -PERSOANA SPECIALA SI APROPIAT COLABORATOR AL DL ING IOAN ISTRATE ! ---






Dragi colegi, de mai multe ori am incercat sa deslusesc cateva aspecte privind viziunile care se incadreaza in asa zisul „paranormal”. Personal mi se pare normal sa ai insusiri paranormale si nu invers, dar asta depinde in mare masura de noi. De fapt omul si le-a pierdut in buna masura dealungul timpului. Acum cind dispunem de tehnica actuala....
Recunosc ca am esuat in incercarea de a deslusii  „limitele, „previziunilor ëxacte” ale celor cu insusiri paranormale. Cei ce au sansa de a le primii stiu ce se va intampla si chiar se va intampla, dar data exacta nu o vor primii, decat eventual o succdesiune de evenimente, bazate pe viziuni anterioare. In rest intervine intuitia sau interpretarea vizionarului ( daca gresesti in interpretari este numai vina ta pentruca viziunile sunt precise. NUMAI CA TU AI VRUT SA MERGI MAI DEPARTE, ai vrut sa sti ëxact”cand se va intampla, desi nu ti s-a spus).
Uitandu-ne in urma cu sute de ani, chiar peste o mie de ani, cand avem acces la scrieri despre viata marilor traitori si sfinti (Sf.  Nil Atonitul, Sf. Efrem Sirul, Sf. Andrei cel Nebun pentru Hristos, Sf. Calinic, etc.), constatam ca ei stiau (atentie! Mai corect erau informati-) despre ceea ce va urma sa se intample, ce trebuie sa propavaduiasca, dar nu erau instiintati cand se vor intampla anumite evenimente. In nici un caz anul, ziua, ora, minutul. De fapt ei nici nu aveau nevoie de asa ceva, ei la randul lor preveneau si din timp incercau sa indrepte sau sa previna. Cu foarte mici exceptii s-au dat date mai precise si atunci acel lucru se v a intampla PE  LA.... sau DUPA....
Nu cumva sa va imaginati ca daca facem un „curs de initiere „si stam turceste vom putea sa meditam, concentram, etc. Si sa patrundem in ultimul cotlon al dimensiunilor celeilalte. Personal sunt comvins ca este chiar periculos. Si inca ceva, viziunile vin cind trebuie sa vina, nu provocate-aici este de discutat. Da, in lume sunt cel putin trei centre mari , la nivel de institutii de cercetare, dotati cu tehnica si personal ultracalificat si nu in ultimul rand mediumuri selectionati si ei de mare valoare. Din pacate sau din fericire, in aceeasi masura, activitatea si rezultatele sunt tinute secrete.Chiar si regresia nu se face de oricine , in orice conditii si de regula asistat de oameni f. Colificati. Daca esti ajutat sa poti primi asemenea mesaje ti se dau informatiile de care ai nevoie, atat cat trebuie sa sti, cit poti duce, functie de cum te pozitionezi fata de cei de Sus. Acestea nu se dau de florile marului, ci printre altele au un puternic rol  de preventie. Cineva care ne iubeste vrea sa nu ne piarda sau sa ne ajute sa progresam.
Mai jos incerc sa dau un simplu ex. Cum un Sf.mare traitor si om cu reale si verificate  calitati paranormale se poate insela.
Sf. Calinic a trait mai aproape de noi, intre anii 1787-1868 si este ctitorul manastirii Cernica, careia i-a fost staret 31 de ani. Sf. Calinic fiind mare nevoitor si bun la suflet, a adunat in jurul lui o multime de calugari, care practic nu aveau unde sa mai locuiasca. A adunat o suma importanta de bani ca sa construiasca pe insula (atunci era insula) Manastirea si biserica Sf. Gheorghe, sarcina care o si primise printr-o viziune. Nu-i mai ramanea decat sa inceapa lucrul insa staretul Calinic statea la indoiala si amana inceputul.
                Ce se intamplase ? Un zvon circula in tara ca nu peste mult timp , adica in 1848, avea sa aibe loc mari evenimente , un sfarsit de lume , un inceput de lume noua.
Framantat de aceste ganduri, intruna din nopti, intorcandu-se la chilie de la  slujba utreniei, asezandu-se in scaunul sau s-a trezit aievea stand in picioare pe insula Sf. Gheorghe, avand de-a dreapta pe Sf. Ierarh Nicolaie si de-a stanga pe Marele Mucenic Gheorghe, care –l mustrau ca nu incepe constructia manastirii. Cuprins de frica, tremurind  staretul Calinic a raspuns: „iertati-ma , sfintilor ai lui Dumnezeu, dar citind  unele prevestiri despre viitor, am auzit ca la anul 1848 va fi sfarsitul lumii....... (personal sunt convins ca el stia ce va urma dar cand a fost vorba de data ....).
Acum sa venim la oile noastre si anume la cartea dlui. Ioan Istrate.
In cartea dlui. Istrate Pag. 392 se precizeaza: „.....aici prezint  mesjele mediumice si nu pareri personale, mesaje care se vor adeveri in timp, .....,..chiar daca evenimentele nu se vor produce la datele mentionate;”
                „Presa de la noi pana-n anul 1999 a publicat informatiile primite  dela specialisti ca in Romania se va produce un puternic cutremur de pamant pana in anul 2004/2005; apoi specialistii au trecut la anul 2006,  desi in 1990 dupa cutremurul  din luna mai specialistii de la IFP  au spus ca in jurul anului 2000 in Romania este de asteptat un cutremur mare, pe de alta parte tot un specialist in ale seismologiei spunea ca NU SE POATE  PREVEDEA  DATA  CUTREMURULUI, dar unele animale pasari si reptile sunt sensibile la fenomenele  ce prevad cutremurul si devin agitate, s-a mai spus ca sunt persoane care au calitati deosebite si pot prevedea astfel de fenomene, dar trebuie sa primeasca mai multe mesaje despre evenimentul respectiv si iata ca in anul 2001 specialistii sustin cu tarie  ca cutremurul mare se va produce in anul 2006 sau dupa, pe 2008 sau pana-n 2011 si ca cercurile profesorului Hancu si Istrate , nu au dreptate si atunci toate  posturile de televiziune din Romania preiau aceste informatii asigurandu-i pe locuitorii marilor orase ca nu au de ce se teme , in loc sa-i avertizeze asa cum au facut specialistii americani la postul de televiziune DISCOVER, in 20febroarie 2001, in cazul viitorului cutremur de pamant ce se va produce la Istambul, in care se precizeaza ca vor muri peste 30.000oameni”
                „In perioada 1995-1999, Inst. De Cerc. Pentru Echipamentesi Tehnologii de Mecanizare a Constructiilor Buc.a efectuat un studiu in Vrancea, referitor la posibilitatea producerii unui cutremur.Institutul in cauza estimeaza , cu aproximatie de 90%, ca un cutremur devastator  de 7,5R, cu epicentrul in Narujea, se va produce in perioada 1999-2011”
                „La Neptun in anul 1999a fost simulat pe calculator un cutremur de 7,8R , la care au participat 70 de ofiteri din 17 tari si SUA;se considera ca urmarile unui cutremur  de mare intensitatenu nu pot fi inlaturare doar cu forte proprii. Din aceasta cauza va fi creiata o forta  internationala de interactiune, cu ofiteri din 17 tari.”
                In cateva publicatii romanesti  s-a afirmat ca Sollog, un vizionar american, sustine ca in perioada august-noiembrie 2001 Romania va zguduita de un seism devastator de 7,9 R in urma caruia cartiere intregi vor disparea  de pe harta Bucurestiului.
                In 2002 intr-un ziar rusesc se afirma ca in toamna acestui an  in muntii Vrancei se va produce  un puternic cutremur de pamant de 9-8 grade R in urma caruia in Romania se or produce schimbari de relief.
                Despre viziunile parintelui Arsenie de la manastirea Surpatele , judetul Valcea care a fost la Muntele Athos , am aflat de la Nelu Sagatovici, inca din luna august 2001 ca in Romania in curand se va produce un cutremur devastator, un cataclism; in luna martie  2002, la postul de televiziune OTV este dat pe post  o inregistrare  a viziunilor parintelyui Arsenie, care s-a rugat la Muntele Athos, ca pe 11 aug. Acest an , dupa schimbarea la fata  din 6 aug. Se va produce  un puternic cutremur de pamant, un cataclism.
                In aug. 2002 Mihaela Manu publica in ziarul local Obiectiv –editia de Vaslui un interviu cu parintele Arsenie in care acesta afirma  ca pana la sfarsitul anului 2003 va fi un cutremur devastator in intreaga lume ; pe 7 aug. 2002, acest interviu este redat partial in ziarul National.
                 Un amanunt interesant: in mesajul primit  „pe 28 iun. Si 21 oct. 1990 cutremurul se produce tot noaptea, astfel: ma vad  in satul natal, in casa parinteasca, in plina noapte, e intuneric, incepe cutremurul, fug la poarta, Iuliana nepoata fuge cu cineva pe arie, strig sa nu se duca prea departe sa nu crape pamantul; vine o a doua unda seismica si mai puternica; ma apuca teama sa nu crape pamantul; in al doile mesaj, ma aflu tot in Halaresti incepe cutremurul, crapa pamantul, cand vad asta imi spun in sinea mea: a venit sfarsitul Lumii! Iar o voce anunta: acesta este al doilea semnal! E frig si zapada......
                Pe 25.04.00: primesc un mesaj:fi atent la data de 08 mai...pentru dumneata si familia dumitale, pentru intreaga lume, dar in special pentru Romania!
Doua saptamani am stat sub tensiune, mi-am pus diverse intrebari, mi-am facut diverse probleme; pe 5 mai pe la orele 10,30 primesc un tel.: aici Constanta ma numesc C.P. d-le Istrate v-am citit cartea de trei ori, am analizat mesaj cu mesaj, multe sunt in derulare. Va referiti la Federatia Rusa, da, la desfiintarea regiunilor autohtone.....? Da, insa am retinut doua evenimente, cutremurul din 7 septembrie 2001 si razboiul din 2006-2007, care dorim sa nu fie, dar pentru CUTREMUR, V-AM VERIFICAT. EU SURPRINS: CUM? C.P. am si eu niste calitati, am luat si eu doua fete dotate, le-am HIPNOTIZAT si le-am trimis in timp, pe 7 septembrie 2001, in Bucuresti, sa-mi spuna ce au vazut. Cand s-au trezit la realitate, erau schimbate la fata, schimonosite, ingrozite si au izbucnit in plans, spunand ca nu pot descrie grozavia celor vazute, in loc de blocuri mormane de moloz si multi, foarte multi morti, cetateanul a inchis si a revenit imediat accentuiand evenimentul.
                Seara pe la orele 7,30 suna la usa un tanar cam de 25 de ani. Se recomanda, apoi zice: stau la doi pasi de dumneavoastra, la prima statie, v-am urmarit la emisiunile de televiziune, la fiecare aparitie, am citit tot ceea ce ati scris si s-a scris despre dv., vin de la CONSTANTA, unde am stat de vorba cu o fata care aflata in transa a dorit sa vina in Bucuresti, in momentul cutremurului, la o prietena, dar n-a mai gasit blocul, se daramase.
                 In acel moment i-am spus ca asteptam aceste informatii inca din 25 apr., cand am fost atentionat ca voi primi niste informatii importante  si le-am primit dimineata  de la  C.P. despre care ai povestise si fata.
                Ulterior C.P. a mai incercat astfel de experimente, una din fete  a refuzat de groaza sa mai participe la acestea, iar cealalta a spus ca data cutremurului   s-a schimbat, pe mai tarziu.
------

miercuri, 28 decembrie 2016

--- EXCLUSIVITATE!...---




----
--- BUNA SEARA ! ---
- SI EXCLUSIVITATEA ACESTEI SERII DIRECT DIN OLTENIA CIORARI GORJ ,VA OFER INFORATIA CA SA STIITI CA NOI NE FACEM DATORIA FATA DE TARA ROMANI PRESEDINTE SI PRIM MINISTRU SI DE CELELALTE PERSOANE SPECIALE ATENT SELECTIONATE DE MINE PERSONAL ,DECI AU PRIMIT SI DECODIFICARILE TOTALE ALE ULTIMILOR MESAJE POSTATE DE MINE UNELE CARE S AU IMPLINIT CU AVIONUL CAZUT IN MAREA NEAGRA ALTELE CU MARELE CUTREMUR MAGNITUDINEA LUI DIN ROMANIA SI URMARILE LUI .TRAGIC DR...
Vezi mai mult
Îmi place
Comentează

marți, 27 decembrie 2016

---EXCLUSIVITATE !---




---
--- BUNA SEARA ! ---
- IN ACESTA SEARA AM OFERIT PRIN BUNAVOINTA DL ING IOAN ISTRATE SI A PERSOANEI SPECIALE A DOMNIEI SALE , ULTIMILE DECODIFICARI ALE PENULTIMILOR MESAJE POSTATE .DECI OFICIALITATILE ROMANE CARE MERITA ACEST LUCRU ALESE DE MINE CU MARE ATENTIE SI INCA 2 PERSOANE SUNT IN POSESIA LOR PRIN CONTURILE LOR DE FB !
- DATORIE FACUTA EXEMPLR ASTAZI IN 27 DEC DE SFANTUL STEFAN DIRECT DIN JUD GORJ -CIORARI ! 
...Vezi mai mult
Îmi place
Comentează