duminică, 29 septembrie 2013

---29 SEPTEMBRIE 2013 -DIN NOU IN EXCLUSIVITATE PENTRU DUMNEAVOASTRA DRAGII MEI VA OFER SI IN ACEASTA SEARA NOI MESAJE DEOSEBIT DE IMPORTANTE PRIMITE ASTAZI SI UN MESAJ MAI VECHI PRIMIT IERI DE LA DL INGINER ISTRATE ----













                                    -----29 SEPTEMBRIE 2013-----
                ------------------------------------------



---BUNA SEARA STIMATI SI DISTINSI ROMANI DIN TARA SI IN SPECIAL DE PESTE HOTARE ---

  ---DL CRISTIAN DORESTE SA VA OFERE SI IN ACEASTA SEARA NOILE MESAJE CARE LE-AM PRIMITE ASTAZI IN EXCLUSIVITATE SI CARE LE VOI PUBLICA PE ACEST BLOG SPECIAL SI CARE DOAR AICI SI ACUM LA ORA ACTUALA LE VETI PUTEA CITII .

  --IN PRIMUL RAND DORESC SA VA OFER UN MESAJ PRIMIT IERI SI CARE SE REFEREA DIN SPUSELE DIRECT DE LA DL ISTRATE DESPRE FENOMENELE CARE SE PETREC IN JUD GALATI SI CARE SE PARE CA SE VOR MAI PETRECE .

  ----MESAJUL ESTE DIN DATA DE -23.02.2013--

   ---Istrate:
 
  ...In  SATUL LUI VAGA ....TOPLITA ...CUTREMUR MARE CU RASUNET LA GALATI ...pana -n ITALIA ....Apare familia ing.VAGA I...

    ---Istrate:

  ---MESAJ DIN DATA DE 21.09.2013.---


  --O voce spune :APARATI RESURSELE NATURALE ALE ROMANIEI ,APA SI PAMANTUL.In acest moment apar TERITORIILE ROMANIEI ,GRECIEI SI BULGARIEI.

  --Mesaj primit la ora -13.07.51.pm --
   

   ---Istrate:

---ATENTIE MARE DRAGI ROMANI SI IN SPECIAL PENTRU CEI DIN BUCURESTI !!!!---
----------------------------------------------------------


-UN MESAJ DEOSEBIT DE IMPORTANT CARE SE PARE CA VIZEAZA BUCURESTIUL-!!!!!


---MESAJ DIN DATA DE -22.09.2013---

   -Bucuresti ,strazi cu apa pana la genunchi...

   -Mesaj primit la ora -13.11.11.pm -


   ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -22.09.2013--

  -Lazlo Tokes iese dintr-un dormitor ,se duce sa -si IA UN GEAMANDAN MARE CU BAGAJE ,CINEVA II SPUNE LA REVEDERE.O femeie scutura patura pe care a dormit si matura .Tokes umbla prin culoare...

  -Mesaj primit la ora 13.56.25.pm -


   ---Istrate:

  --MESAJ  DIN DATA DE -20.09.2013--

  -TURCIA SI ROMANIA IES DIN CEATA ,SEMNEAZA DOCUMENTE IMPORTANTE SI  INFINTEAZA SOCIETATI COMERCIALE MIXTE CA ACEA DE LA IANA ...

  -Mesaj primit la ora -14.01.01.pm -


   ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -23.09.2013--

  -Daca doresti sa vizitezi o HALA PARASITA LA IMB platesti 50 sau 70 lei ...


   -Mesaj primit la ora -16.35.45.pm -


  ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -23.09.2013--

  -...DE CRACIUN OAMENI BLOCATI ...NU POT IESI AFARA ...Situatie agitata ,INTERDICTII...

  -Mesaj primit la ora -16.38.55.pm -


   ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -24.09.2013--

  -...MATACHE ...valea TUTOVEI ...Codrii VLASIEI ...Situatie DEOSEBITA ...

  
-Mesaj primit la ora -16.45.02.pm -


   ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE-24.09.2013--

  -...RESITA ...doi cetateni cu probleme deosebite ...

-Mesaj primit la ora -16.48.55.pm -


   ---Istrete:

  --MESAJ DIN DATA DE-27.09.2013--

  -...O EXPLOZIE DEOSEBITA ...SACI PLINI ...

  -Mesaj primit la ora -16.56.39.pm -


---ACESTEA AU FOST DECI DRAGII MEI MESAJELE DE ASTAZI CARE AVEAM SA LE PUBLIC ,CITITI-LE CU MARE ATENTIE SI URMARITI ZILNC BLOGUL SI INFORMATIILE CARE VOR URMA .

  -VA DORESC O NOAPTE LINISTITA SI NUMAI BINE .

--CU DEOSEBIT RESPECT -DL ION CRISTIAN--

---BUCURESTI ----ROMANIA ----

--DIN CART LACUL TEI ,SECT 2 --

ORA POSTARII - 22.33.

---------------------------------------------------------- 

   

luni, 23 septembrie 2013

---23 SEPTEMBRIE 2013 --SI ARTICOLUL IN EXCLUSIVITATE CARE L-AM PROMIS SA IL PUBLIC ------

 


       

          -------23 SEPTEMBRIE 2013 -------
---------------------------------------------------



     ----BUNA ZIUA STIMATI SI DISTINSI ROMANI DIN TARA SI STRAINATATE ,CAT SI TUTUROR CITITORILOR ACESTUI BLOG  SPECIAL SI AL MESAJELOR DOMNULUI INGINER IOAN ISTRATE ---

--DL ION CRISTIAN DORESTE SA VA OFERE ACUM SI CEL DE-AL TREILEA ARTICOL,CARE L-AM PRIMIT DE LA DISTINSUL DOMN INGINER IOAN ISTRATE ,ARTICOL DE-O  DEOSEBITA VALOARE CARE TREBUIE SA-L CITITI NEAPARAT!!! .


-ARTICOLUL ESTE SCOS DIN ZIARUL NATIONAL ,MARTI 11 IANUARIE 2005 ,DIN PAGINA 4 .


-NATIONAL-Marti 11 IANUARIE 2005,pagina 4 .


-TITLUL ARTICOLULUI ESTE URMATORUL:


-Inginerul IOAN ISTRATE ,omul care prevede cutremurele .
 --------------------------------------------------------

    

 Inginerul Ioan Istrate este o veche cunostinta a noastra inca din mileniul trecut ,daca ne putem exprima asa.
Recunoastem ca am acordat importanta pe care probabil o merita ,si previziunile sale nu au o baza stintifica..Intamplarea a facut ca recent ,mai exact pe 17 octombrie ,sa ne contacteze la redactie zicandu-ne sa semnalam undeva ,in ziar ,aparitia celei de-a doua editii a cartii sale ,''Romania si lumea in timp -Trecut ,prezent si viitor ''.Am acceptat sa facem acest lucru si am si avut o discutie pe tema predictiilor .

  O previziune 
 care n-a fost 
 luata in seama .
-----------------------

-Ne-a spus printre altele si acest lucru l-am rugat sa-l (scrie si sa-l semneze ) ca alegerile prezidentiale vor fi castigate de Traian Basescu ,lucru care parea incredibil la momentul acela .Ne-a mai spus ca in S.U.A.,alegerile vor fi castigate de George W.Bush .Dar previziunea cea mai interesanta a fost aceea ca ,in jurul datei de 25 octombrie (repet ,ne aflam pe 17 octombrie ) va fi un cutremur in Romania ...Am uitat, pe moment ,toate acestea .Ni le-am reamintit ,insa pe 27 octombrie ,cand a avut loc ,intr-adevar ,un cutremur pe care l-am simtit cu totii .L-am contactat si ne-a mai spus si altele .De pilda ,ca va mai fi unul foarte puternic ,cu efecte ,dezastruoase ,noaptea ,intre ora 2.00si 3.00.De alt fel chiar in preziua evenimentului a sunat si a repetat avertismentul .Cutremurul a avut intr-adevar loc,la orele 3.00,a avut efecte dezastruoase ,dar nu a fost in Romania ci in Asia (de fapt ,a fost unul si in Romania la 2.30,dar de mica magnitudine ).De atunci ,inginerul Ioan Istrate tot avertizeaza ca se va mai produce un cutremur .Nu stim ce sa credem ,nu stiim ce sa sugeram altora .Nu exista nici o baza stiintifica sau logica in tot ce spune domnia sa .Dar ,pretutindeni in lume ,catastrofele au luat o anvergura fara precedent .Este greu sa ramai impasibil in fata spuselor lui Ioan Istrate ,avand in vedere lantul de evenimente pe care l-a prevazut .Nu excludem ,binenteles posibilitatea coincidentelor .Dar daca nu sunt coincidente ? El a prevazut totusi ,si cutremurul din 4 martie 1977 ,cu o luna inainte ca acesta sa se produca .Si nimeni nu l-a crezut .Cu toate acestea ,ne-am dorii sa credem, ca inginerul Ioan Istrate greseste ,iar mesajele sale sunt simple inchipuiri .Dar daca nu sint?

-Insula 
Serpilor 
va 
revenii 
Romaniei .
 ---------------------


-In editia intai a cartii, aparuta in 1999,inginerul Istrate prevede ca Insula Serpilor va trece de partea Romaniei la fel ca si platforma continentala din jurul Insulei Serpilor,foarte bogata in petrol .Este destul de complicat si neprofitabil sa reproducem aici ,in amanunt ,modul in carte inginerul a primit mesajul cu pricina (si mesajele in general).O sa ne rezumam doar la a spune ca Ioan Istrate primeste mesajele in  stare de semitransa .Unele dintre ele sunt codificate si contin simboluri ,cum ar fi aceasta cu Insula Serpilor,sau cel cu atentatele din 11 septembrie .Altele prezinta pur si simplu desfasurarea evenimentelor .Ca tine mai mult de interpretarea acestor mesaje -simbol sau ca simbolurile sint intelese si percepute asa cum trebuie de catre vizionar ,asta este mai putin important .Cert este ca ,pana acum ,interpretarea a fost corecta ,publicata in carte inainte de desfasurarea unor evenimente sau spuse unor oameni din anturajul acestuia .


Atentatele 
de la 11 
septembrie ,
prevazute 
inca din 1999.
-----------------------


-La paginea 234 din cartea sa ''Romania si lumea in timp''(editia intai ,publicata in 1999),Ioan Istrate :''In acest moment apar numerele 11 si 12 pe care le incadrez intr-un chenar ''.Reamintim ca atentatele de la 11 septembrie au avut loc in 2001,iar lucrarea a aparut in 1999.Intr-o viziune avuta in data de 17.05.1999,publicata in cartea sa ,Istrate vede o masina neagra care se loveste de un stalp ,si apoi alta masina care face acelasi lucru :''Printre stalpi circula o masina neagra care se loveste de stalpi ,apoi o ia pe niste scari la vale spre o gura de metrou cu o bolta inalta .Dar apare un alt autoturism negru .Se loveste si el de stalpi ,se rastoarna peste scarile de piatra cu caroseria in sus ''.Inginerul Istrate a prevazut si interventia armatelor Marii Britanii si ale Americii in Irak.Asta a anuntat-o membrilor familiei si mai multor persoane din cadrul M.I.,printre care colonelul Simion Stelian .Numele tuturor celor care au fost anuntati de producerea evenimentului sint publicate in editia a doua a cartii(2004)la pagina 343 .

   (Adrian Tanase )-CEL CARE A SCRIS ACEST ARTICOL .


---DECI ACESTA A FOST ARICOLUL SURPRIZA ,DEOSEBIT DE IMPORTANT CARE MAI AVEAM SA IL SCRIU .
-CU ACESTA MI-AM INDEPLINIT CU BRIO PROMISIUNEA FATA DE DISTINSUL DOMN INGINER IOAN ISTRATE SA PUBLIC ACESTE MATERIALE PRIMITE PRIN POSTA DE LA DOMNIA SA SI PUBLICATE IN FORMARTUL PRIMIT -COPIE -XEROX SI TRANSMISE CATRE DUMNEAVOASTRA FARA NICI O ABATERE .

--DECI IN EXCLUSIVITATE DOAR PE ACEST BLOG SPECIAL CREAT DE MINE PUTETI CITI ACUM TOATE CELE TREI MATERIALE DEOSEBIT DE IMPORTANTE CARE V-AM PROMIS CA LE VOI PUBLICA .

--CU DEOSEBIT RESPECT FATA DE DUMNEAVOSTRA SI FATA DE DL ING ISTRATE SI INCREDRERA ACORDATA DE AMI DA ACESTE MATERIALE  SA LE PUBLICA EU .


---BUCURESTI ----ROMANIA ---

-ARTICOL PUBLICAT DIN CART LACUL TEI ,SECT 2 -

 --ORA POSTARII ---13.08.PM --

--------------------------------------------------------
   



duminică, 22 septembrie 2013

----22 SEPTEMBRIE 2013 ---DRAGI ROMANI ,VOI POSTA IN CURAND CEL DE-AL TREILEA MATERIAL PRIMIT DE LA DL ISTRATE CU TITLUL ----INGINERUL IOAN ISTRATE ,OMUL CARE PREVEDE CUTREMURELE -----CACI OBSERV IN CALITATE DE SUSTINATOR SI TRANSMITATOR AL MESAJELOR DOMNIEI SALE CA NICI TELEVIZIUNILE SI NICI SPECIALISTII IN DOMENIUL SEISMOLOGIEI NU VORBESC NICIODATA DESPRE ACEST OM DEOSEBIT CARE DIN PACATE NU ESTE POATE AGREEAT DE UNII SI POMENIT DE ALTII ,DAR NOI CEI CARE AL CUNOASTEM NE STRADUIM SA-I FIIM APROAPE SI SA DUCEM MAI DEPARTE INFORMATIILE DEOSEBIT DE VALOROASE SI CARE SUNT PUSE IN SLUJBA INFORMARII ROMANILOR SI DE CE NU A INTREGII LUMI .DECI TINETI APROAPE SI URMARITII CU MARE ATENTIE TOT CEA CE SE PUBLICA ....-----

                                              




                                                       


                       
                                                                         

-----22-SEPTEMBRIE 2013 -----NOILE MESAJE PRIMITE IERI DE LA DISTINSUL DOMN INGINER IOAN ISTRATE VOR FII PUBLICATE ACUM PE BLOG PENTRU DUMNEAVOASTRA DRAGII MEI SI INFORMAREA DUMNEAVOASTRA CORECTA SI IN TIMP CAT MAI SCURT -----








                                                                                
                          
                                                                       
                                                                                 


                                            

                           ----22 SEPTEMBRIE 2013 ----
        ------------------------------------



   --BUNA SEARA DRAGI ROMANI--  
                         
        ------------------------------------------------------


  ---DL ION CRISTIAN DORESTE SA VA TRANSMITA SI IN ACEASTA SEARA NOILE MESAJE PRIMITE IERI DE LA DL ING ISTRATE ,DAR CARE DIN LIPSA TIMPULUI DISPONIBIL NU AM PUTUT SA LE PUBLIC .

-DRAGII MEI -
 ---------------------

 --OBIECTIVUL MEU ESTE ACELA DE A VA INFORMA IN TIMPUL CEL MAI SCURT POSIBIL DE LA PRIMIREA ACESTOR MESAJE SI DUMNEAVOASTRA SA LE PUTETI CITI SI TRANSMITE POATE SI MAI DEPARTE DACA CREDETI DE CUVINTA .

-DECI MESAJELE SUNT URMATOARELE :
 -------------------------------------------------------

  ---Istrate:

   --MESAJ DIN DATA DE -15.09.2013.--

  -...DOUA RAPOARTE ...Se rediscuta ...

  -Mesaj primit la ora -08.55.06.am-


  ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -16.09.2013--

  -...CUTREMURUL ...Lume multa pe strazi ...

  -Mesaj primit la ora -08.57.35.am -


   ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -17.09.2013.--

  -...Preotul umbla prin sat ...FOC IN SOBA ...

  -Mesaj primit la ora -09.01.22.-

  
---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -17.09.2013--

  -...SPITAL ...Laboratorul ptr analize cu putine mese ....nu se lucreaza ...Pe zid sus scrie:SAPTE ANI DE ...

  -Mesaj primit la ora -09.15.53.am-


   ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -18.09.2013.--

  -...apare O CRUCE MARE ALBA CARE EMANA LUMINA in localitatea SINDRILITA ...-


 -Mesaj primit la ora -09.23.39.am-



   ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -19.09.2013--

  -Bucuresti,foarte multe NEMULTUMIRI ....manifestatii ...

  -Mesaj primit la ora -09.27.29.am-

  
  ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -15.09.2013--

  -...EVENIMENTE DEOSEBITE ...IN DOUA LOCALITATI ...

  -Mesaj primit la ora -09.33.28.am -


    ---ACESTEA AU FOST DECI MESAJELE CARE AVEAM SA LE PUBLIC .

-CITITILE CU ATENTIE CACI ACESTE MESAJE LE GASITI DOAR PE ACEST BLOG SPECIAL ,LA TIMP PUBLICATE SI IN FORMATUL TRANSMIS IN EXCLUSIVITATE PRIN SMS PE TELEFONUL MOBIL DE CATRE DL ISTRATE .


   --CU DEOSEBIT RESPECT-DL ION CRISTIAN --


   ----BUCURESTI -ROMANIA ---

--DIN CART LACUL TEI ,SECT 2 --

----ORA PUBLICARII -19.25.PM ----


--------------------------------------------------------
     

marți, 17 septembrie 2013

----17 SEPTEMBRIE 2013 ---IN EXCLUSIVITATE VA PREZINT IN ACEASTA SEARA CEL DE-AL DOILEA ARTICOL PRIMIT DE LA DL INGINER IOAN ISTRATE ,MATERIAL DIN ZIARUL NATIONAL -IANUARIE 2005 ---


                               ------------------------------------
               ------------------------------------
               ------------------------------------


                    ------17 SEPTEMBRIE 2013 ------
                   -------------------------------------------

 
       
 NATIONAL-MARTI 11 IANUARIE 2005-PAGINA 4 .

----------------------------------------------------------
Reflexe Nostradamus 

Fenomenul Basescu si vizionarul ISTRATE 
-----------------------------------------------------

Theodore Roosevelt ,in faimoasa lui ''Letter''din 1900,scria :Sunt puternic ca un elan si pot sa duc greul pana la capat ".
Ma gandeam la afirmatia fostului presedinte american,comparand pozitia lui de lider ,la inceput de veac douazeci ,cu cea a lui TRAIAN BASESCU .Cat il priveste pe cel dintai ,istoria ne-a dat raspunsul :a dus Statele unite spre varful piramidei mondiale .Cu cel de-al doilea ,noual presedinte al Romaniei ,lucrurile subt mai complicate ,deoarece el a ajuns la Palatul Cotroceni in conditii mult mai confuze ,probabil chiar mai neprielnice decat Roosevelt la Casa Alba .Ba as putea spune ca Traian Basescu este cea mai mare surpriza politica de dupa decembrie 1989.Pentru toti ,in afara de prietenul meu ,inginerul Ion Istrate ,celebru astazi datorita prorocirilor sale care au impresionat profund Romania .

 Cutremurul urias 
---------------------------

Indraznesc sa sustin ca eu l-am lansat pe prezicatorul Istrate ,dupa ce mi-a oferit in 1998 documentele prin care dovedea ca a anticipat cu exactitate cutremurul de pamant de la 4 martie 1977.L-am adus de mai multe ori in emisiunile mele de la Tele 7 ABC -unde eram director general -pentru ca aparitiile sale  starniseara un imens interes pentru telespectatori .El primeste "mesaje "de undeva din spatiu (cade intr-un fel de transa ,ca Hasdeu ),le descifreaza si apoi le anunta celor apropiati .Iata motivul pentru care l-am indemnat sa-si adune prezicerile intr-o carte .Ea a aparut acum cinci ani  si continua sa faca senzatie .De ce ? Pentru ca Ion Istrate a anuntat evenimente mari ,cum sunt atacurile din 11 septembrie 2001,din America ,cutremurul din Turcia ,razboiul din Afganistan si cel din Irak!
 De Craciun ,seara mi-a telefonat ,si in prezenta a doi martori mi-a spus ca simte apropierea unui cutremur urias ,care va produce pierderi inimaginabile .La intrebarea mea privind magnitudinea ,mi-a raspuns ca va fii peste opt grade pe scara Richter ,dar ca nu poate preciza unde se va declansa .A doua zi ,dimineata ,cand am deschis televizorul sa urmaresc stirile ,aveam sa aflu stupefiat ca ,intr-adevar ,in Asia s-a intamplat cea mai mare tragedie din ultimele decenii!
In acest context ,incerc sa-mi adun gandurile ,aducand pe primul plan situatia politica din Romania .Asa ca ,judecand dupa recentele gesturi categorice ale noului presedinte Traian Basescu ,mi-am pus memoria la bataie .Inainte de orice trebuie sa va spun ca intalnirea mea cu Basescu a fost extrem de neplacuta .Chiar socanta .Si ma voi explica imediat .
Totul s-a petrecut acum sase ani ,pe cand conduceam un post de televiziune in Romania .La cateva zile dupa instalarea mea in biroul din Piata Victoriei ,m-am gandit sa-i ofer o emisiune lui Dan Diaconescu ,pe care il descoperisem si il lansasem in cele cateva luni cat am condus Super Nova TV .Vivace ,setos de senzatie ,cu mult aplomb ,Diaconescu sa impus rapid ca un amfitrion de succes ,cautand tot timpul sa ofere publicului emisiuni,mai mult sau mai putin senzationale .Intr-una dintre ele ,l-a criticat pe Traian Basescu ,pe atunci ministru la Transporturi .Nu mica mi-a fost mirarea cand aveam sa citesc imediat in ziarul ''Libertatea ''un fel de replica la emisiunea lui Diaconescu ,in care Basescu ma facea vinovat de acele acuze nedrepte ,chiar folosind la adresa mea expresii jignitoare .Cum nu aveam nici un fel de vina -programele lui Diaconescu nefiind vreodata cenzurate -am rabufnit imediat ,si am cerut la institutia Avocatul Poporului trimiterea sa in judecata pentru insulta .Din fericire,lucrurile insa s-au oprit la acel stadiu ,iar imediat dupa venirea sa la Capitala ,ne-am impacat ,in prezenta avocatei Gratiela Barla .O conciliere intre doi gentalmeni !
Niciodata ,de atunci incoace ,realizand ,desigur ,ca nu fusesem responsabil de emisiunea cu pricina ,omul acesta nu s-a purtat altfel decat asa cum era firesc :barbateste.

-O previziune care s-a indeplinit:
Basescu ,presedinte 
----------------------------------------


-Si acum surpriza acestui articol ,in titlul caruia am asezat numele presedintelui Romaniei si pe cel al unui astrolog (sau proroc ?!)deja celebru .In luna mai ,anul trecut ,in plina campanie pentru alegerile locale ,cand incepusem seria de emisiuni "Studioul Aristide Buhoiu ",la OTV ,l-am intrebat inaintea unui program -de fata fiind si amicul meu Gabriel Padiu -cine crede el ca va fi noul presedinte al Romaniei .Raspunsul lui Ion Istrate "Traian Basescu".La replica mea ca acesta candideaza la Primaria Capitalei ,nu pentru Cotroceni el a repetat raspunsul :Basescu .Nu am vrut sa-l contrazic ,fiind sigur ca oaspetele meu era intr-o mare eroare .La aceasta scena m-am gandit in ziua cand ,inlocuindu-l pe Theodor Stolojan ,Traian Basescu a intrat in cursa pentru Cotroceni .Dar m-a coplesit in seara cand am aflat ca a ajuns presedintele Romaniei !
Sa fie vorba de un destin ? Sau e doar o coincidenta ?
Raspunsul va apartine .Dar stiiti care e "tragedia veacului ",cum spunea William Dubois? Ca oamenii cunosc atat de putine lucruri despre oameni ...    ( Aristide  Buhoiu  )  


----ACEASTA A FOST MATERIALUL CARE AM DORIT SA IL OFER IN ACEASTA SEARA CATRE TOTI CEI CARE DORITI INFORMATII DE O IMPORTANTA MAXIMA ,PE CARE NU LE AVETI UNDE SA LE CITITI IN ALTA PARTE LA ORA ACTUALA .
-ACEST MATERIAL ESTE O EXCLUSIVITATE SI ESTE CEL DE-AL DOILEA MATERIAL .
--VA URMA SI CEL DE-AL TREILEA IN CURAND ,DECI URMARITI ZILNIC BLOGUL CACI DOAR AICI VETI PUTEA CITII INFORMATII DEOSEBITE ,MESAJE TRANSMISE IN CEL MAI SCURT TIMP SI 100% ASA CUM SUNT TRANSMISE SI PRELUATE DE MINE PE TELEFON SI RETRANSMISE -PUBLICATE CATRE DUMNEAVOASTTA DRAGII MEI ROMANI SI NU NUMAI ,LA FEL CA UN SATELIT DE TRANSMISII DE TV SI ....


---CU DEOSEBIT RESPECT DL ION CRISTIAN ---


---DIN BUCURESTI --ROMANIA ---

--CART ---LACUL TEI ,SECT 2 ----

---ORA PUBLICARII ---21.10.PM ---

---------------------------------------------------------   

duminică, 15 septembrie 2013

---15 SEPTEMBRIE 2013 ---IN PREMIERA SI EXCLUSIVITATE VA OFER ASTAZI CATEVA MATERIALE TRANSMISE DE DL INGINER IOAN ISTRATE PRIN POSTA SI CARE DORESC SA LE TRANSMIT CATRE DUMNEAVOASTRTA PRIN INTERMEDIUL ACESTUI BLOG SPECIAL SI CARE EU ZIC CA MERITA SA LE CITITI !!!----






                              

                            ----15 SEPTEMBRIE 2013----
            ----------------------------------------

   ----BUNA SEARA STIMATI SI DISTINSI ROMANI DIN ROMANIA SI DE PESTE HOTARE ,CAT SI CELOR CARE NE ONOREAZA CU VIZITAREA SI CITIREA INFORMATIILOR DE PE ACEST BLOG ---


   ---DL ION  CRISTIAN DORESTE SA VA OFERE IN ACEASTA SEARA DE 15 SEPTEMBRIE 2013 ,CATEVA MATERIALE DE INFORMARE DEOSEBIT DE IMPORTANTE DESPRE DISTINSUL DOMN INGINER IOAN ISTRATE SI ACTIVITATEA DOMNIEI SALE CARE ESTE PUSA IN SLUJBA POPORULUI ROMAN SI AL ROMANIEI .


--IN ACEASTA SEARA DORESC SA VA PREZINT SI PRIN INTERMEDIUL UNOR POZE PENTRU A NU AVEA DUBII SI SCRIS MATERIALUL TRANSMIS DE DL ISTRATE PRIN POSTA SI CARE MERITA CITIT SI INTELES CORECT .



---ESTE VORBA IN PRIMUL RAND DE IMAGINILE FACUTE DE MINE PE MATERIALUL,PRIMIT SI CARE DORESC SA-L PUBLIC .



   ---
 

                                                                        
                     
                                                         
                   ----DRAGI ROMANI ----
----------------------------------------------------

                                    ---DL CRISTIAN VA OFERA IN ACEASTA SEARA UN PRIM MATERIAL DESPRE CEA CE A SCRIS FOSTUL MINISTRU DE INTERNE -DL CONSTANTIN DUDU IONESCU DESPRE DISTINSUL DOMN INGINER IOAN ISTRATE SI CAPACITATILE SALE DEOSEBITE .
   

 ---IN CONTINUARE  VA VOI PREZENTA MATERIALUL,CARE L-AM PREZEENTAT SI PRIN FOTOGRAFIE ....


       ----------------------------------------------
       ----------------------------------------------
       -----------------------------------------------

02/06 '99 07:11 3 11 35 55  M.I .PROTOCOL Pg.01 




                    Stimate domnule ISTRATE ,
                 --------------------------------------

 Doresc sa va adresez cele mai calde multumiri pentru cartea ''Romania si lumea in timp -trecut ,prezent si viitor '',lucrare cu o bogata baza de informatie intr-o cronologie a momentelor si fenomenelor normalului si paranormalului ,sferelor lumii astrale ,misterelor infinitului ,carte care isi propune sa transmita un mesaj lumii in care traim .

  -Cu deosebita consideratie ,



           MINISTRU DE INTERNE 
   
              -CONSTANTIN DUDU IONESCU -.



          -Domnului IOAN ISTRATE -
                  -BUCURESTI -


---------------------------------------------------------  


---ACESTA ESTE PRIMUL ARTICOL MATERIAL CARE DORESC SA IL TRANSMIT IN ACEASTA SEARA ---

   ---CU DEOSEBIT RESPECT 
   DL ION CRISTIAN ---


----BUCURESTI -----ROMANIA ------------

---DIN CART LACUL TEI ,SECT 2 ----


---ORA -17.50.PM ---

---------------------------------------------------------    

---BLOG DE PROMOVARE SI SUSTINERE A DISTINSILOR -DL INGINER IOAN ISTRATE SI D-NA GEORGETA FLOREA ---: ----3 IUNIE 2013 ----UN MATERIAL PREZENTAT DE ...

---BLOG DE PROMOVARE SI SUSTINERE A DISTINSILOR -DL INGINER IOAN ISTRATE SI D-NA GEORGETA FLOREA ---: ----3 IUNIE 2013 ----UN MATERIAL PREZENTAT DE ...:        -------   3 IUNIE 2013 -------              --- CARTE DE VIZITA ---  -Domnul Ioan Istrate este inginer chimist ,specializat ...

sâmbătă, 14 septembrie 2013

----14 SEPTEMBRIE 2013 ---NOILE MESAJE PRIMITE ASTAZI DE LA DL INGINER IOAN ISTRATE ------

                                                              




                                                                                               
                              -------14 SEPTEMBRIE 2013 -------
           -------------------------------------------------


 ----BUNA SEARA DRAGI ROMANI ----
 ------------------------------------------------------

--DL CRISTIAN VA OFERA ASTAZI NOILE MESAJE PRIMITE CARE LE VOI PUBLICA ACUM PE BLOG .



----Istrate:

    ---MESAJ DIN DATA DE -12.09.2013.---

  -...un SPITAL CU ...ETAJE ..Intra un doctor la coltul cladirei multi cetateni asteapta sa intre.Cineva spune :AICI NU SE TINE NICI O ORDINE !...

  -Mesaj primit la ora -11.49.01.am -


   ----Istrate:

  ---MESAJ DIN DATA DE -13.09.2013.---

  -...LA O MASA MARE LUNGA DREPTUNGHIULARA SE AFLA NUMAI POLITICIENI IMPORTANTI SE DISCUTA DESPRE IRAN ...Apare un document ,o voce spune unei doamne :du dumneata documentul !D.na sunt prea mica in functie ,sa-l duca d.mna cu cel mai inalt rang .D.mna ...Il ia si il duce ...

  -Mesaj primit la ora -12.01.05.pm -


   ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -14.09.2013--

  -...Apar doi serpi sub forma de LITERE?...

  -Mesaj primit la ora -12.03 46.pm -


   ---Istrate:

  --MESAJ DIN DATA DE -14.09.2013 --

  -...SITUATIE INTERNATIONALA DEOSEBITA ...APAR MAI MULTE ZONE  NEUTRE ...

  -Mesaj primit la ora -12.06.18.pm -


   ---Istrate 

  --MESAJ DIN DATA DE -14.09.2013 --

  -la UN EXAMEN ...O VOCE INTREABA : A CUI E MISCAREA POPULARA ? Raspuns: a lui ...DE NOTA SAPTE ...

-Mesaj primit la ora -12.11.36.pm -


--ACESTEA AU FOST DECI MESAJELE PRIMITE ASTAZI SI TRANSMISE DE DL ING ISTRATE SPRE PUBLICARE .EU LE-AM POSTAT IN TIMP REAL SI DUMNEAVOASTRA PUTETI ACUM SA LE CITITI .

  --CU DEOSEBITA STIMA -DL ION CRISTIAN --

  ---BUCURESTI ---ROMANIA ----

---ACUM DIN CART LACUL TEI ,SECT 2 ---

---ORA PUBLICARII MESAJELOR -20.06.PM.---

---------------------------------------------------------