luni, 3 iunie 2013

----3 IUNIE 2013 ----UN MATERIAL PREZENTAT DE ,DOMNUL INGINER IOAN ISTRATE -----




       -------   3 IUNIE 2013 -------

             ---CARTE DE VIZITA ---

 -Domnul Ioan Istrate este inginer chimist ,specializat in productia medicamentelor .
Absolvent al Facultatii de Chimie Industriala din cadrul Institutului Politehnic din Bucuresti,sectia sinteze fine ,medicamente si coloranti ,preferatul profesorilor C.D Nenitescu si E.Cioranescu ,nume de marca in invatamantul universitar romanesc .

Ca specialist in medicamente,a ocupat pe rand ,functii de conducere in industria farmaceutica :sef de sectie ,sef de sectie coordonator ,seful serviciului tehnic la central industriala de medicamente ,cosmetic,lacuri,vopsele,detergent;seful serviciului indici tehnico-economici ,documentare tehnico-stiintifica la Institutul de Cercetari Chimico-farmaceutice Bucuresti,seful serviciului CTC la Intreprinderea de Medicamente Bucuresti etc.
A lucrat si la serviciile Studiul Pietei si Propaganda din cadrul Centralei ,la intreprinderea IMECO ,intreprindere de comert exterior ,la serviciul Conjunctura ,Studiul Pietei ,relatii externe ,cooperare internationala si activitate de comert exterior .A coordonat si controlat activitatea cu toxice si stupefiante pe central industrial de medicamente si cosmetice .De asemenea ,a reprezentat Romania ,pe linie de medicamente la doua sesiuni CAER la Moscova .

A fost detasat la Intreprinderea de Comert exterior Industrial impot -export si a participat la punerea in functiune a fabricii de vitamin C din orasul CIUNGIN -Coreea de Nord .A fost si in Mexic la Guadalajara la fabrica de vitamin C substanta ,in aceeasi problema .

In afara de aceasta a publicat doua monografii si o brosura privind cercetarea in domeniul ,medicamentelor si in chimia organica ,care a fost difuzata la toate ambasadele din Bucuresti ;a publicat peste 100 de referate si recenzii de specialitate .A editat un bulletin de informare interna la ICCF cu aparitie lunara si un caiet intitulat :"medicamente ,Studii si Cercetari "cu aparitie semestriala ,mai multe monografii de specialitate si una de istorie privind regiunea  natala .

A realizat mai multe inovatii si inventii din care mentionam in special Brevetul de Inventie nr 116.597 pentru un produs cu efecte curative (atestat prin tomografii )in neoplasm ,leucemii ,hepatite virale ,ciroze ,diabet ,epilepsie ,in formarea si regenerarea sangelui ,in fortificarea sistemului imunitar si cu efecte benefice in scleroza in placi (leuconevraxita),Parkinson si psoriazis .

In afara de pregatirea de specialitate ,ing.Ioan Istrate este dotat cu calitati parapsihologice .

Pe data de 14 mai 1999 ,a publicat o carte intitulata "Romania si lumea in timp -trecut prezent si viitor "aparuta la editura Hermes ,in care a prevazut razboaiele din Iugoslavia ,Cecenia ,de la  Nistru ,Afganistan ,Irak si altele  care se vor produce in viitor .A prevazut unificarea Germaniei ,atentatele de la New York ,Moscova ,Belgrad ,Madrid si altele care se vor produce in viitor (Italia si alte state).A anuntat fenomenele naturale care vor avea loc :inundatii ,secete ,geruri ,cutremure de pamant ,etc .

Regretatul Aristide Buhoiu de la Tele  7 abc ,emisiunea "Cutia Pandorei "a prezentat in SUA ,la Los Angels aceasta carte ,in publicatii in limba romana cat si in limba engleza .

Dupa atentatul de la New York din 11 septembrie 2001 o doamna de la Niagara ,pe nume Sanda ,a venit la dl.Ing.Istrate sa ia toate mesajele legate de acest atentat .Cand a vazut desenate cele doua turnuri gemene si deturnarea avioanelor ,a ramas surprinsa de exactitatea informatiilor (pg 233-234 ed 1 si pag 303-304 ed a 2 a )

Pe data de 2 aprilie 2004,a publicat editia a -2 a a cartii "Romania si lumea in timp -trecut -prezent si viitor ",unde sunt trecute noile mesaje primite de la aparitia primei editii ,care privesc toate evenimentele politice ,militare si fenomene naturale care se vor produce in viitor .
A cunoscut sfarsitul lui N.Ceausescu din 1971si 1973 pentru care a fost chemat la o casa conspirativa sa dea explicatii si le-a dat inainte de eveniment .Ulterior a cunoscut si evolutia presedintilor Romaniei .

Regretatul Ion Tugui arata in prefata acestei editii urmatoarele :"Se pare ca acelasi destin ai este propriu si celui mai authentic si mai profund vizionar contemporan ,compatriotul nostru Ioan Istrate .Recitind prima editie a acestei carti ,vom constata ca toate predictiile inginerului Ioan Istrate s-au implinit in timp !Aceasta a doua aparitie decanteaza volumul informatiilor in sensul ca timpul trecut a avut rolul de atestare si confirmare .Autorul nu si-a rescris propriu zis cartea ,ci evenimentele prevazute au venit sa-i asigure prin insusi adevarul lor un loc important in galleria si asa restransa a vizionarilor autentici "...

Dupa aparitia celei de-a doua editii,mesajele au fost communicate pe internet .Persoanele care le-au urmarit au constatat exactitatea lor .

Au aparut multe articole despre ing .Ioan Istrate in ziare ,reviste ,almanahuri ,etc .in tara cat si in strainatate si de asemenea ,a participat la mai multe emisiuni televizate atat in tara cat si in strainatate la diferite posturi de televiziune .
Diverse persoane din SUA ,CANADA ,EGIPT ,SUDAN,LIBIA ,IRAN ,etc au venit si s-au interesat de propriile tari ,prin fenomene PSI ,la domnul Istrate .


           --IOAN ISTRATE ---                                                    
          ----------------------------
  ing .CHIMIST SPECIALIST 
  IN INDUSTRII ORGANICE 
 SPECIALITATEA COLORANTI  
 SI FARMACEUTICE .

   -SA SEMNAT -- ing .IOAN ISTRATE - 

    ----3 IUNIE 2013 --
             ORA -22.25.PM 
---------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu